Ako získať najlepšie povinné zmluvné poistenie PZP?

Povinné zmluvné poistenie vozidla alebo v skratke nazývané ako PZP, upravuje Zákon č. 381/2001 Z. z. o povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla. Na Slovensku si PZP môžete uzavrieť v 11-tich poisťovniach. Spôsoby ako získať poistenie PZP sú v podstate tri: ONLINE poistenie cez výlučne internetového sprostredkovateľa, osobne priamo v jednej z poisťovní a uzavrieť poistnúČítať viac Ako získať najlepšie povinné zmluvné poistenie PZP? The post Ako získať najlepšie povinné zmluvné poistenie PZP? appeared first on autoklikpoistenie.sk.

prejsť na článok

POVINNÉ ZMLUVNÉ POISTENIE ONLINE

Pri krytí rizika zodpovednosti za škody, ktoré spôsobíte napríklad inému účastnikovi cestnej premávky prevádzkou vášho automobilu, vám pomôže povinné zmluvné poistenie. U nás si môžete uzatvoriť povinné zmluvné poistenie aj online z pohodlia vášho domova.

prejsť na článok

Povinné zmluvné poistenie pre elektrické kolobežky.

Európsky parlament tento rok schválil nové nariadenie, ktoré prikazuje majiteľom elektronických kolobežiek uzatvoriť povinné zmluvne poistenie (PZP). Do platnosti by malo vstúpiť už začiatkom budúceho roka. The post Povinné zmluvné poistenie pre elektrick

prejsť na článok

Máte platné PZP? Overte si to jednoducho a online

Ak nemáte uzatvorené povinné zmluvné poistenie, nemôžete používať svoje vozidlo na jazdu na verejných komunikáciách, inak vám hrozí vysoká pokuta. Ak si nie ste istý, či máte už uzatvorené povinné zmluvné poistenie, radšej si to jednoducho overte a vyhnit

prejsť na článok

Ako si vybrať poisťovňu pre PZP?

Chcete si uzatvoriť povinné zmluvné poistenie? Skôr než pristúpite k uzatvoreniu PZP, určite vás zaujíma, ktorá poisťovňa je najlepšia a ktoré poistenie je pre vás z toho, čo ponúka slovenský trh PZP, to najlepšie.

prejsť na článok

Čo kryje povinné zmluvné poistenie a jeho pripoistenie

... Príspevok Čo kryje povinné zmluvné poistenie a jeho pripoistenie je zobrazený ako prvý na Relyon.

prejsť na článok