Ako vznikol názov prophet

AKO VZNIKOL NÁZOV PROPHET V tomto článku by sme Vás radi informovali o vzniku názvu spoločnosti, objasnili čo znamená Prophet, pretože mnohí klienti sa nás pýtajú prečo sme zvolili práve tento názov.  Dobre. Stretli sme sa už z názorom, že ProPHet preto, lebo v ňom je obsiahnutý môj monogram. Zaujímavé a celkom úsmevné. K tomu PRO ako profesionálne, ale čo s tým ET? Hmm.. že nájdeme domov aj E.T.-ho mimozemšťana? Veď E.T. hľadal domov, mohlo by to byť zaujímavé objasnenie názvu aj reklama pre nás, niečo v zmysle, nájdeme domov každému, a podobne. No nebolo to týmto. Poďme si objasniť čo znamená slovo prophet z anglického jazyka.  V slovníku sa dozvieme: prophet prorok, učiteľ, zvestovateľ, hlásateľ, pionier, veštec. Vešteniu sa nevenujeme, no všetky tieto preklady majú niečo spoločné. Tým spoločným je nadhľad, schopnosť byť nad vecou, predvídať a tvoriť. A toto sú hodnoty ktoré zdieľame. Hľadali sme slovo ktoré to dokáže vystihnúť a to slovo čo sme hľadali sme našli. je to slovo Prophet a znamená to vedieť viac. Vidieť veci dopredu. Predvídať ako sa udalosti a veci môžu vyvinúť a tvoriť tak, aby sa vyvíjali želaným smerom. Prophet znamená aj robiť veci správne tak, ako ich pred nami ešte nikto nerobil. Tak vznikla myšlienka a z myšlienky názov spoločnosti. Príspevok Ako vznikol názov prophet je zobrazený ako prvý na www.prophet.sk.

prejsť na článok

Tatry

Viete, ako vznikol názov Tatry? Išli dvaja východniari a počítali štíty: ta 1, ta 2, ta tri!

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Príspevok Hello world! je zobrazený ako prvý na www.prophet.sk.

prejsť na článok

Chai latte, čo to je a odkiaľ pochádza?

Chai latte je teplý mliečny, aromatický a jemne pikantný nápoj. Jeho pôvod leží v tradičnom indickom nápoji masala chai. Pripravuje sa varením čierneho čaju spolu s rôznymi aromatickými bylinkami a koreninami, z ktorých najčastejšie sú škorica, klinček a

prejsť na článok

Názov Microsoft

Manželka Billa Gatesa hovorí počas svadobnej noci: - Aha, už viem, ako si prišiel na ten názov Microsoft!

prejsť na článok

ECOrwin – Ako vznikol projekt CORWIN Office Goes Zero Waste?

[...] Read More... The post ECOrwin – Ako vznikol projekt CORWIN Office Goes Zero Waste? appeared first on CORWIN.

prejsť na článok