Ako vypočítať dĺžku náramku?

Na túto otázku sa nás pýta veľa z vás. Preto sme sa rozhodli, že na túto tému spíšeme článok. Výpočet dĺžky náramku z korálkov je vlastne úplne jednoduchý. Budete k tomu potrebovať iba krajčírsky meter alebo nejaký špagát a pravítko.

prejsť na článok

Koľko guličiek je potreba na náramok?

V tomto článku vám poradíme, ako vypočítať počet korálikov, ktorý na náramok budete potrebovať. Zo všetkého najskôr potrebujete vedieť dĺžku náramku a priemer korálok, ktorý chcete použiť.

prejsť na článok

Akú veľkosť pozláteného náramku zvoliť?

Správna veľkosť strieborného pozláteného náramku je dôležitým parametrom pre pohodlné nosenie. Náramok by rozhodne nemal škrtiť, ale zároveň by nemal zo zápästia padať. Ako zistiť veľkosť dámskeho pozláteného náramku a aká veľkosť je vhodná pre pánov?

prejsť na článok

Perlová súprava MP - 005

Slávnostný náhrdelník z okrúhlych sladkovodných perál kvality A, veľkosti 10 – 11 kombinovaných so zirkónmi. Náhrdelník tvorí súpravu s náramkom. Dĺžka náhrdelníka 45 cm, dĺžka náramku 20 cm, strieborné karabínky. Cena za súpravu.Pokračovať v čítaní

prejsť na článok

Čo je to Lifetime Value, čo to znamená pre marketérov a ako LTV vypočítať?

Aby váš biznis mohol fungovať, je podstatné, aby hodnota zákazníka prevyšovala cenu, za ktorú si ho získate. Treba si uvedomiť, že každý zákazník má svoju cenu a vašou úlohou je, aby ste do akvizície zákazníkov s nízkou hodnotou neinvestovali príliš veľa.

prejsť na článok

Porovnanie troch systémov pre veľkoformátové dlaždice – RUBI vs. BATTIPAV vs. KAUFMANN

V súčasnosti sa čoraz viac presadzuje moderný trend inštalácie veľkoformátových obkladov a dlažieb. Nie je výnimočné, ak má veľkoformátová dlaždica dĺžku jednej strany aj viac ako 2 metre.

prejsť na článok