Ako vycvičiť psa alebo výcvik psa krok po kroku

Akonáhle si prinesiete domov šteniatko alebo už staršieho psíka z útulku, mali by ste začať s výcvikom. Samozrejme, nemyslíme tým, že ho hneď začnete učiť povely, ako napríklad sadni či ľahni. Výcvik totiž zahŕňa aj naučenie psa na jeho miesto či osvojenie si návyku prísť na zavolanie. Výcvik psa netreba nikdy podceňovať. Môže totiž psíkovi zachrániť život a vás zase ušetrí mnohých starostí.

prejsť na článok

Lyžiarsky výcvik 2023

Aj tento rok sa v dňoch od 9.1.2023 13.1.2023 zúčastnime lyžiarskeho výcviku. Veľmi sa tešíme The post Lyžiarsky výcvik 2023 appeared first on MŠ Štúrova.

prejsť na článok

Ako vychovať/vycvičiť psa?

Všetko to začína rozhodnutím zadovážiť si šteňa. Niekto v rodine má dlhodobú túžbu vlastniť toto úžasné stvorenie alebo deti dostanú nápad mať po boku super parťáka. Nech už je to nápad kohokoľvek, faktom zostáva, že v rodine sa skôr či neskôr zjaví šteňa

prejsť na článok

Toaleta pre psov - podložka ideálna pre výcvik šteniatok.

Cena: 10 €Toaleta pre psov - podložka ideálna pre výcvik šteniatok.

prejsť na článok

Krok po kroku od výberu tovaru až po doručenie

Ako prebieha nákup na e-shope Expedo? Na čo si treba dať pozor, čo keď tovar, o ktorý máte záujem nie je skladom a ako funguje doprava, platba a výnos tovaru na poschodie? V dnešnom článku vám prinášame odpovede na všetky tieto otázky.

prejsť na článok

Výcvik psa na signály rukou

Keď som bola malé dievča, moji rodičia ma zvykli vysadiť v Milwaukee Coliseum v posledný deň veľkej psej šou. Strávila som väčšinu dňa v stanoch s výhľadom na cviky poslušnosti, ako očarovaná dobre trénovanými psami. Obzvlášť som bola ohromená cvikmi, kde

prejsť na článok