Ako vybrať hokejovú prilbu? Najpodrobnejší návod na Slovenskom internete!

Každý hokejista vie, že hokej je kontaktný šport a je na mieste myslieť na svoju bezpečnosť. Ale aj napriek veľkej ostražitosti je nutné použiť prilbu. Ale akú? Pre začiatok úplne postačí, ak si vyberiete v prvom rade certifikovaný výrobok. Neskôr je viac než vhodné zakúpiť prilbu tak, aby postačovala úrovni hry.

prejsť na článok

Návod ako vykonať údržbu ručnej rezačky SuperPro

Výrobca Battipav pripravil ukážkový video návod s postupom ako vykonať údržbu ručnej rezačky obkladu z rady SuperPro. Návod slúži na rýchlu výmenu ložísk v rezacej hlave vďaka, ktorému bude rezanie presné.

prejsť na článok

Komplexný návod ako vybrať hokejové korčule

Vybrať si správne korčule môže pre mnohých predstavovať nemalý problém. Vyznať sa vo všetkých značkách, názvoch či šírkach dá zabrať, hlavne ak uvažujete o kúpe korčulí ktoré vám majú poslúžiť na dlhšiu dobu ako len na jednu sezónu. V tomto článku sa vám

prejsť na článok

Návod na obal na sviečku z rokajlov

Tentokrát pre nás spísala návod pani Drahomíra „Darí“ Fejtková, ktorá je kráľovnou korálikov už vyše 20 rokov. Kráľovnou, pretože má vlastnú školu korálkovanie, píše návody, radí vo facebookových skupinách začiatočníkom aj pokročilým a tiež napísala nieko

prejsť na článok

Ku každému produktu darček

Vzhľad a rozloženie aktualít môžete upraviť v module Designer (návod). Ku každej aktualite rovnako ako inému obsahu môžete priradiť zaujímavý náhľadový obrázok (návod).

prejsť na článok

Návod na použiie koruniek na vŕtanie za sucha

Ako vŕtať otvory do tvrdých obkladov a dlažieb pomocou uhlovej brúsky? Prečítajte si krátky návod na použitie a zopár typov ako zvýšiť životnosť koruniek.

prejsť na článok