Ako vybrať búdu pre psa?

Pri položení si otázky ako vybrať búdu pre psa, je treba myslieť na viacero faktorov. Búdu je možné vyberať podľa veľkosti, prevedenia, dizajnu či farby. Tento návod vám pomôže, aby ste zabezpečili pohodlie a bezpečné miesto pre vášho psíka. Dôležitosť jednotlivých faktorov je potrebné zohľadniť v nasledovnom poradí: VeľkosťPrevedenie (Zateplená/Nezateplená)Dizajn (Materiály, farba) 1. Akú veľkú búdu pre psa vybrať? Pre každé plemeno je potrebná iná veľkosť. Vo všeobecnosti platí, že radšej vybrať búdu väčšiu ako menšiu. Avšak pokiaľ bude búda pre psíka príliš veľká, môže mu v nej byť zima. Búda veľkosti XL Dôležitá je tiež veľkosť vstupného otvoru. Mal by do búdy vojsť pohodlne s miernym prikrčením. Ak by sa mal do búdy pes ťažko predierať a nebol by na búdu zvyknutý od malička, nemusí si na ňu zvyknúť a tráviť v nej čas. Preto je dôležité, aby bola veľkosť primeraná. Búda pre psa veľkosti L 2. Prevedenie búdy Ak sa pýtate aký meteriál je vhodný, tak určite vás nasmerujeme na drevo. Prírodné materiály sú pre psíka najvhodnejším riešením. V našich klimatických podmienkach je určite nevyhnutné, aby bolá búda zateplená. Búdy pre psov v našej ponuke sú zateplené polystyrénovou izoláciou hrúbky 2cm. Zateplené steny chránia psíka pred mrazmi v zime, ako aj pred letnými horúčavami a zbytočným prehrievaním. Zateplenou búdou dostaneme žiadúci účinok komfortu pre psíka v každom počasí. Vylepšeným riešením je tiež záves na vstupných dverách, ktorý chráni psíka pred bočným dažďom, alebo vetrom. Čítajte tiež: Ako zatepliť búdu pre psa 3. Dizajn a farba psej búdy Tu už je to naozaj na vašej kreativite a fantázii. Ak máte čas, môžete búdu vášmu psíkovi dozdobiť, alebo mu pripevniť ceduľku s jeho menom nad otvor. Ak máte menej času a hľadáte búdu ktorá by nenarušila vzhľad vašej záhrady, poteší vás naša moderná búda pre psa ELEGANCE. Pokiaľ si z výberom psej búdy nevie dať rady, neváhajte sa na nás obrátiť telefonicky alebo mailom na [email protected] Príspevok Ako vybrať búdu pre psa? je zobrazený ako prvý na Pán domu.

prejsť na článok

Ako si vybrať skleník?

Zdajú sa Vám všetky skleníky rovnaké a neviete si vybrať ten správny model? Vysvetlíme Vám hlavné rozdiely a poradíme, ktorý model je vhodný práve pre Vás.

prejsť na článok

Pulzný oximeter vám môže zachrániť život. Pomôžem vám vybrať ten najlepší

Poradím vám, ako si vybrať presný pulzný oximeter, ako ho používať tak, aby meranie bolo čo najpresnejšie. Opíšem tiež princíp týchto šikovných kompaktných pomocníkov.

prejsť na článok

Najlepšie teplovzdušné ventilátory – test + ako vybrať

Predstavím vám najlepšie teplovzdušné ventilátory a vysvetlím, ako fungujú. Poradím vám tiež, ako vybrať teplovzdušný ventilátor a na čo si dať pri výbere pozor.

prejsť na článok

Ako vybrať správne meno pre psíka

Vybrať meno pre psa? Pre jedného dilema, pre druhého nie. V oboch prípadoch je to však úloha na ktorú by ste sa mali zodpovedne pripraviť. V tomto článku Vám nechceme predostierať tisíc rôznych psích mien, tie nájdete ľahko na internete. Skôr Vám chceme p

prejsť na článok

Ako vybrať zamestnanca pre vašu novú firmu

Zo série MANUÁL NA PODNIKANIE (Na čo všetko myslieť, než sa pustíte do vlastného biznisu) Čas čítania: 4 minúty Zistíte, že váš nápad je super, ale je jasné, že sám/sama ho neurobíte. Potrebujete zamestnancov. Nuž teda, ako vybrať zamestnanca, najmä svojh

prejsť na článok