Ako správne zistíš svoju veľkosť

Ako zistiť, ktorá veľkosť vám najlepšie padne? Pripravila som pre vás jednoduchý návod, ako sa odmerať a porovnať si jednotlivé stihy nášho oblečenia.

prejsť na článok

Ako si správne vybrať peňaženku?

Viete ako si správne vybrať peňaženku? Aký materiál, farba či veľkosť vám vyhovuje najviac? Po prečítaní nasledujúceho článku v tom budete mať jasno!

prejsť na článok

Ako si jednoducho vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Aj vás desí výber vhodnej veľkosti nohavíc cez internet? Nemusí to byť až také zložité, ako to na prvý pohľad vyzerá. Stačí len správne zmerať svoje miery a presne padnúca veľkosť nohavíc je na svete. Dnes vám priblížime spôsob, akým to spraviť tak, aby s

prejsť na článok

Komix - ako určiť správnu veľkosť obuvi

UPOZORNENIE: Čísla v tejto komixovej tabuľke sú iba ilustračné! Správne čísla nájdete zvlásť v tabuľkách pri každom výrobku!

prejsť na článok

Ako si vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Každý z nás určite pozná pocit, keď už má v košíku vybrané nohavice, no váha či ich kúpiť, lebo sa obáva či budú správne sedieť, či znovu nepríde malé číslo, či z nich nebude trčať pupok, alebo polovica zadku. Fashionformen vám poradí ako si vybrať tú spr

prejsť na článok

Čo zvážiť pri výbere bytu?

Základné kritéria na byt je hlavne veľkosť a poloha. No predtým ako začnete hľadať byt by ste si mali položiť ešte jednu otázku, ktorá práve lokalitu a veľkosť môže zásadnejšie ovplyvniť.

prejsť na článok