Ako si vybrať svetelnú reklamu

Výber svetelnej reklamy nie je pre každého zákazníka úplne jednoduchý, hlavne vtedy, keď sa s týmto typom reklamy stretol prvýkrát. Preto by sme vám radi priblížili úplné základy, vďaka ktorým celý proces výberu zjednodušíme. My ako výrobca svetelnej reklamy potrebujeme v prvom kroku informácie, na základe ktorých dokážeme vypracovať cenovú kalkuláciu a samotný návrh. Každý typ prevedenia svetelnej reklamy je totiž iný a návrhy šijeme klientom priamo na mieru. Existuje nekonečné množstvo veľkostí a tvarov a vždy treba rozlišovať, na akom mieste bude reklama umiestnená. Od toho sa potom odvíjajú všetky ďalšie náležitosti. Okrem toho potrebujeme aj vstupné informácie o prezentovanej spoločnosti, a to: názov spoločnosti a font, ktorý používate či preferujete či má vaša spoločnosť logo (ak áno, na úvod stačí jeho jednoduchý obrázok) Ak už logo máte, potrebujeme poznať jeho dizajn a zamýšľaný rozmer svetelnej reklamy. Tiež je pre nás dôležité vedieť, v akom priestore má byť reklama umiestnená. Ideálne je, ak nám hneď v úvode zašlete nasledujúce podklady: logo v krivkách, zamýšľaný rozmer loga, fotografiu miesta, kde má byť umiestnené, informácie o tom, či máte záujem o plošnú reklamu (svetelný box a pod.) alebo 3D svetelné logo či svetelný nápis. Na základe týchto podkladov vám vieme s radosťou navrhnúť najvhodnejšiu svetelnú reklamu, ktorá zohľadní krivky loga, miesto jeho inštalácie a všetky ostatné faktory. Každá reklama je navrhovaná a vyrábaná na mieru pre konkrétneho zákazníka. S jasným a presným zreteľom na jeho konkrétne logo a so zohľadnením všetkých súvisiacich faktorov, ktorými sú hlavne umiestnenie svetelnej reklamy a jej konkrétny účel či zámer. Tieto faktory nás ako profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami dokážu nasmerovať, akou cestou sa pri tvorbe návrhu reklamy pre vás uberať. Príspevok Ako si vybrať svetelnú reklamu je zobrazený ako prvý na Lighbox - Svetelné reklamy.

prejsť na článok

Ako robíme Youtube Facebook Reklamu? Honza Nedvěd

The post Ako robíme Youtube Facebook Reklamu? – Honza Nedvěd first appeared on BiznisTV.sk - video prednášky o IT a podnikaní (zadarmo).

prejsť na článok

Nafarbím si 3D písmená sám!

Rozhodli ste sa, že si svoje 3D logo, 3D písmená z polystyrénu nafarbite sami ? Máme pre Vás zopár rád a tipov: Na reklamu z polystyrénu používajte farby, spreje na vodnej báze. (farby odporúčame značky Balakryl, spreje Deco color) Ak Vám nepostačujú zák

prejsť na článok

Nová séria reproduktorov KUBO

Elegantná rada reproduktorov, vhodných hlavne do reštaurácií, kancelárskych priestorov alebo aj do minimalistického domu. Predstavené boli na výstave Integrated System Europe (ISE) 2018 v Amsterdame.

prejsť na článok

Ako na reklamu v dnešnej dobe

k začínate biznis, určite vám hneď napadne, ako ho spropagovať. V dnešnej dobe sa už vyvinuli také nástroje na komunikáciu s ľuďmi, že vám ľahko zafungujú a nie sú ani finančne náročné. Stačí to dobre vymyslieť, nastaviť a výsledky sa začnú ukazovať.

prejsť na článok

Ako vybrať bicykel pre dieťa

Výber detského bicykla je veľmi zodpovedná úloha a možno aj náročnejšia, ako vybrať bicykel pre dospelého, pretože deti neustále rastú Source

prejsť na článok