Ako si vybrať správnu priadzu na macramé

Technika macramé je hit, ktorý už pár rokov koluje Instagramom a Pinterestom. V podstate je to technika textilnej výroby, na ktorú nie je potrebné žiadne špeciálne vybavenie, a preto je tak ľahko dostupná pre všetkých, ktorí si chcú niečo pekné vyrobiť.

prejsť na článok

Macramé lístok s minerálnymi korálkami

Ak sa radíte k dekoračným nadšencom a s každou novou sezónou meníte bytové dekorácie, tak ste na správnom mieste. Tentoraz si spoločne vyrobíme macramé lístok s minerálnymi korálkami, ktorý potrhne tú správnu jesennú atmosféru domova.

prejsť na článok

Macramé kľúčenka s minerálnymi korálkami

Tentokrát si vyrobíme macramé kľúčenku ozdobenú minerálnymi korálkami. Ak ste to práve vy, kto neustále hľadá kľúče, tak zbystrite, pretože s touto kľúčenkou budete mať problém vyriešený raz dva.

prejsť na článok

Macramé vianočná ozdoba s korálkami – hviezda

Je tu posledný návod z našej série vianočných macramé ozdôb. Už máme vyrobený cencúľ, koliesko, vločku a posledná nám zostáva hviezda. Keď si od každého vyrobíte napríklad 4 ks, tak to už budete mať peknú kolekciu vianočných ozdôb na stromčeku.

prejsť na článok

Macramé čelenka s minerálnymi korálkami

V dnešnom návode si ukážeme, ako si doma vyrobiť drhanú (= cudzím slovom macramé) čelenku, ktorú si dozdobíme minerálnymi korálkami. Výsledná čelenka vďaka korálikom získa vzhľad takmer princeznovského diadému. Tentokrát padla voľba na vínovú farbičku, ku

prejsť na článok

Macramé vianočná ozdoba s korálkami – vločka

Prichádzam s ďalším návodom na macramé vianočnú ozdobu. Tentokrát si urobíme vločku ozdobenú korálkami. Ja mám rada decentné kombinácie, takže som volila aj také farby korálikov, ale vy si zvoľte sami, do akej farby budete tohtoročné Vianoce ladiť. Tohtor

prejsť na článok