Ako si naštartujeme našu záhradu na jar?

Ako si naštartujeme našu záhradu na jar? V jarných mesiacoch a po zimnom období, by sme rastlinám mali dopriať zvýšenú starostlivosť. Na začiatku sezóny je potrebné dodať rastlinám dostatok živín, aby sme ich „prebudili“  a podporili rýchlejší štart počiatočného rastu ( zelenej hmoty).  Platí to nie len v úžitkovej záhrade ale rovnako aj v okrasnej. Použitím hnojiva Kristalon Štart dodáte rastline všetky potrebné živiny a mikroprvky, ktoré pôsobia pre rastliny ako vitamíny, a zabezpečíte jej tak výbornú kondíciu a prípravu na sezónu. Aplikáciou hnojiva KRISTALON Štart zabránite taktiež žltnutiu listov a vďaka jeho univerzálnemu použitiu ( na zeleninu, okrasné rastliny, balkónové rastliny, cibuľoviny, drobné ovocie a ovocné stromy , atď) a jednoduchej aplikácii je tým najlepším pomocníkom na začiatku záhradnej sezóny. Štart rýchlejší štart počiatočného rastu (pre nárast zelenej hmoty) mikroprvky ako rastlinné „vitamíny“ na výbornú kondíciu rastlín zabraňuje žltnutiu listov univerzálne použitie – na zeleninu, okrasné rastliny vrátane balkónových, cibuľoviny, drobné ovocie a ovocné stromy atď. aplikácia zálievkou aj postrekom 1x týždenne dávkovanie: 1 odmerka (10 g) hnojiva na 10 l vody balenie 0,5 kg na 500 l zálievky Ako si naštartujeme našu záhradu na jar? Zdroj: AGRO CS The post Ako si naštartujeme našu záhradu na jar? appeared first on ibreza.sk.

prejsť na článok

Ako na záhradu s ekzémom

Blog článok v divi The post Ako na záhradu s ekzémom appeared first on Kartalin-A.

prejsť na článok

Jarný lov na rieke

Ide o našu 3. riečnu výpravu tento rok. Zo začiatku našu rybačku komplikovali nepriaznivé podmienky, dážď bol silný a nepríjemný. Druhý deň prestalo pršať a podarilo sa nám zopár menších úlovkov. 

prejsť na článok

TV TIP: Automatický bazénový vysávač HECHT BLUESEA 80 v programe POLOPATE!

Pri obstarávaní bazéna na záhradu sa väčšinou zoznámime aj s možnosťami, ako zaistiť čistotu a priezračnosť bazénovej vody. Máme na výber... Týmto vás pozývame k sledovaniu Českej televízie v nedeľu 18. 6. 2023 od 08:45 hodín!

prejsť na článok

Otvorili sme novú predajňu v Košiciach

Sieť značkových predajní HECHT - špecialista na záhradu sa na Slovensku opäť rozrástla. V sobotu 1. 10. 2022 sme otvorili ďalšiu značkovú predajňu v metropole východu - Košiciach.

prejsť na článok

Rozširujeme našu ponuku o nové modely

Rozširujeme našu ponuku o nové modely. Na žiadosť našich zákazníkov sme futbalový dres model Shirt MALAGA doplnili o 2 nové, stále viac žiadané farby žltáfluo a ružováfluo. Takisto sme pridali ďalší nový model futbalového dresu s názvom Shirt ADY. Tento

prejsť na článok