Ako sa vyrába pozlátené striebro?

Pozlacovanie a zlatenie spočíva nanesení vrstvy zlata na povrch iného materiálu, v našom prípade teda striebra. Tento spôsob zušľachťovanie šperkov je využívaný už staroveku.

prejsť na článok

Pozlátené šperky podľa typu a určenia

Pozlátené šperky delíme predovšetkým na dámske a pánske. Z tohto typu šperkov môžete vyberať prstene, pozlátené náušnice, pozlátené náramky, prívesky aj pozlátené retiazky.

prejsť na článok

Originálne strieborný šperk je ideálnym darčekom

Strieborné šperky 925 vyberajte predovšetkým podľa vkusu budúcej nositeľky či nositeľa. Striebro všeobecne pristane skôr tmavším typom, zvoliť ale môžete i pozlátené striebro.

prejsť na článok

Originálne strieborný šperk môžu zdobiť kamienky

Strieborné šperky pre ženy vyberajte podľa vkusu budúcej nositeľky. Striebro všeobecne pristane skôr tmavším typom žien, zvoliť môžete i pozlátené striebro.

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

Pozlátený strieborný šperk s kamienkami

Ak hľadáte originálne pozlátený šperk, zvoľte model zdobený kamienkami. Pozlátené striebro je najčastejšie ozdobené zirkónmi, kryštály a prípadne i drahými kameňmi.

prejsť na článok