Ako sa orientovať vo veľkostiach

Každý model má trošku iné košíky aj obvody. Ani u jedného výrobcu nie sú veľkosti identické, takže keď bežne nosím veľkosť 80 D neznamená to, že mi bude dobrá každá podprsenka 80 D. Preto je dôležité odmerať sa a vyberať veľkosti podľa tabuliek. Avšak často sa stáva, že dokonca u toho istého výrobcu, ale pri [...] The post Ako sa orientovať vo veľkostiach appeared first on Kojenecké podprsenky.

prejsť na článok

Ako sa v prírodnej kozmetike orientovať? Toto vám pomôže

Prírodná kozmetika prináša udržateľnosť, šetrnosť k pokožke a životnému prostrediu, ktorú hľadá čoraz viacej ľudí. Ako sa v nej však orientovať?

prejsť na článok

Čierne lesklé mini šaty Stingy aj vo veľkostiach pre plnoštíhle

Túto značku erotického spodného prádla a oblečenia naozaj milujem! Zamilujte si ho aj vy vďaka týmto zvodným a žensky vyzerajúcim šatám Stingy. Čierna farba a kombinácia lesklej a matnej látky robia z týchto šiat výnimočnú erotickú bielizeň. Má jednoduchý

prejsť na článok

PUMPIČKY A EREKČNÉ KRÚŽKY

Takzvané erekčné krúžky sú dostupné v najrôznejšom prevedení, typoch a veľkostiach. Je to cenovo veľmi prístupná erotická pomôcka.

prejsť na článok

5 KROKOV ako začať s prírodnou BIO kozmetikou / PRÍRODNÁ BIO KOZMETIKA

Chceli by ste používať prírodnú BIO kozmetiku ? Neviete kde začať, ktorú značku si vybrať a čo je vlastne prírodné a čo nie ? Ako sa v nej orientovať a zaviesť ju do bežného používania ?... Poradíme Vám 5 KROKOV, ako a čo by ste mohli mať doma prírodné a

prejsť na článok

Môj príbeh

Nájsť peknú podprsenku na dojčenie vo väčších veľkostiach je ako hľadať ihlu v kope sena. Pochopila som to však až vtedy, keď som sa stala mamou a začala dojčiť. V mojej veľkosti som našla len tzv. kolenačky, ktoré teda vyzerali všelijako, len nie vábne :

prejsť na článok