Ako rozpoznať bezpečné spoločenstvo v online a offline prostredí

Metodicko-informačná príručka určená najmä na priamu preventívnu činnosť zameranú na deti staršieho školského veku a mládež. Článok Ako rozpoznať bezpečné spoločenstvo v online a offline prostredí zverejnilo Národné osvetové centrum - Kultúrno-osvetové zariadenie s celoslovenskou pôsobnosťou.

prejsť na článok

Nerovnaký odvod vlastníkov do fondu prevádzky, údržby a opráv na m2

Otázka: Viac ako 12 rokov máme v dome zriadené spoločenstvo. Vlastnícky podiel na dome majú byty 87,5 %, nebytové priestory 12,5 %. Niektorí vlastníci bytov majú dôvodné podozrenie, že vlastníci nebytových priestorov odvádzajú do fondu opráv podstatne niž

prejsť na článok

SVB – založenie

Založenie Spoločenstva vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Založenie Spoločenstva vlastníkov bytov a nebytových priestorov býva hlavne z dvoch dôvodov. Nové spoločenstvá vznikajú pri odovzdávaní bytových domov do užívania s malým počtom bytových jed

prejsť na článok

Viliam Husarčík ​(†)

Dňa 04.10.2022 nás opustil dlhoročný člen LKPS a predseda DR Viliam Husarčík. The post Viliam Husarčík ​(†) appeared first on LK - Pozemkové spoločenstvo Partizánska Ľupča.

prejsť na článok

Buy Safely Online – With These Tips There Should Be No Unpleasant Surprises

More and more shopping takes place online. But it is also becoming less secure. What do buyers have to do to buy safely online?

prejsť na článok