Ako ovplyvní predaj OTP banky jej klientov?

O tom, že je OTP banka na predaj, sa na slovenskom trhu hovorilo už dlhšie. Po rôznych špekuláciách je už jasné, že novým majiteľom OTP banky bude belgická skupina KBC. Čo sa zmení pre existujúcich klientov OTP? Čo pre nich táto zmena bude znamenať?

prejsť na článok

Ktoré banky za vás zaplatia poplatok za predčasné splatenie hypotéky?

Banky naďalej pokračujú v boji o hypotekárnych klientov. Aj vďaka tomu máme na Slovensku historicky najnižšie úrokové sadzby na hypotékach. Niektoré banky pri refinancovaní hypotéky ešte stále preplácajú poplatok za predčasné splatenie pôvodnej hypotéky.

prejsť na článok

Ako na refinancovanie hypotéky po 21.3.2016

Slovo refinancovanie hypotéky je teraz počuť na každom kroku. Na zmenu zákona, ktorým sa znižuje poplatok za predčasné splatenie sa intenzívne pripravujú banky aj ľudia. Banky chcú získať nových klientov a ľudia chcú ušetriť vďaka refinancovaniu hypotéky.

prejsť na článok

Najrizikovejší segment pre banky

Popis rizikových segmentov pre banky a ich vysvetlenie. The post Najrizikovejší segment pre banky appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok

Banky zvyšujú poplatky

Banky na Slovensku sa opäť rozhodli zvyšovať poplatky za bežné transakcie. Jedná sa o významnejšie banky na slovenskom trhu. Banky túto správu oznámujú až teraz, no toto zvyšovanie sa radí medzi každoročné zvyšovanie poplatkov, čo by malo súvisieť predovš

prejsť na článok