Ako navliekať medzidiely do náramkov

Na otázku, ako najlepšie navliekať medzidiely, odpovedáme celkom často. Pýtajú sa na to najmä začiatočníci, čo je úplne pochopiteľné. V tomto článku si teda v rýchlosti povieme, ako na to. Na navliekanie nebudete potrebovať nič špeciálne. Stačí vám medzidiel, ktorý chcete navliekať, korálky, prípadne komponenty a návlekový materiál. Celý postup nájdete v článku. Užite si tvorenie.

prejsť na článok

Ako navliekať koráliky pomocou korálkovacej ihly?

Často nám chodia otázky na to, čo to vlastne korálkovacia ihla je a ako sa používa. Aby sme vám to uľahčili, vytvorili sme pre vás obrázkový návod, ako sa s ihlou zaobchádza.

prejsť na článok

Ako vybrať dámsky pozlátený set?

Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu pozlátených šperkov, nezabudnite na ich veľkosť. Tú síce nemusíte riešiť u náušníc, ale u retiazok, náhrdelníkov a náramkov rozhodne áno.

prejsť na článok

Ako vybrať dámsky strieborný set?

Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu šperkov, zamerajte sa aj na ich veľkosť. Tú netreba nijako zvlášť riešiť u náušníc, u retiazok, náhrdelníkov a náramkov by ste ale veľkosť podceňovať nemali.

prejsť na článok

Dámske strieborné šperky podľa typu

V striebornom prevedení sa vyrába všetky typy šperkov. Vyberať teda môžete z dámskych strieborných náušníc, strieborných prsteňov, náramkov, dámskych strieborných retiazok a príveskov.

prejsť na článok

Materiál SILK

Silk je unikátny materiál, ktorý nájdeme v prírode. Používa sa na výrobu rôznych produktov, vrátane oblečenia, nábytku, textilných doplnkov a dokonca aj na 3D tlač. V tomto článku sa pozrieme na to, čo je silk, ako sa používa na 3D tlač a aké sú jeho výho

prejsť na článok