Ako na väčší úspech pri zoznamovaní sa?

Volám sa Dan Easterman. Po vyše 30 rokoch života v Kanade sa vraciam na Slovensko, aby som Vám pomohol nájsť čestného a úprimného partnera s perspektívou dlhodobého vzťahu. Partnera, akého by sme si všetci želali.  . Spoznať výhody bezplatnej zoznamky Láska je Zlato . The post Ako na väčší úspech pri zoznamovaní sa? appeared first on radajezlato.sk.

prejsť na článok

Fantastický úspech

Je to len sen?Fantastický úspech Little Carpathians tímu na Medzinárodnej výstave psov Dogfestival Veľká IdaJUNIOR BEST IN SHOWElliott Little CarpathiansBEST IN SHOWBrownie Little CarpathiansĎAKUJEM za tento moment!

prejsť na článok

Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň

Bitcoin sa obchoduje naďalej okolo úrovne 70 tisíc dolárov. Ostro sledované ETF majú za sebou kladný deň. The post Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Úspech Pohotovostného pátracieho tímu na súťaži prvej pomoci v Lúkach pod Makytou

Dňa 30. decembra 2023 sa náš tím zúčastnil na súťaži v poskytovaní prvej pomoci, ktorá sa konala v malebných Lúkach pod Makytou, v okrese Púchov. Táto súťaž, pod patronátom profesionálnych záchranárov z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR

prejsť na článok

Zoznamka? Zoznamka. Selfie fotky v 2018? No way!

Hľadáte spôsob, ako si urobiť tú najlepšiu a najsexi fotografiu do svojho profilu na  Láska je Zlato prvej slovenskej zoznamke len pre čestných a nezadaných? Či už ste takzvaný selfie maniak a máte v mobile až príliš veľa fotiek svojej podobizne alebo pr

prejsť na článok

Vstúpte do výstavného kruhu v úplnej dokonalosti

Často úspech záleží iba na drobnom detaily. Preto nedovoľte, aby vám unikol. Produkty Chris Christensen na konečnú úpravu vám v tom pomôžu.

prejsť na článok