Ako na prirodzenú imunitu u detí?

Choroby k detstvu jednoducho patria. Práve vďaka kontaktu s nimi sa imunita vyvíja a telo sa pri ďalšom stretnutí dokáže chorobám brániť. Hoci si niektorými chorobami deti musia prejsť, možno ich imunitu podporiť. A to najmä správnou životosprávou. Čo všetko má vplyv na správne fungovanie imunity?

prejsť na článok

Ktoré bylinky z Ajurvédy pomáhajú posilniť imunitu?

Ajurvéda je východná medicína, ktorá pomáha pri liečbe ochorení bylinkami z východu. Oslabená imunita je častým diagnostikovaným ochorením mnohých ľudí.Na imunitu môže pomôcť: ✔️ moringa ✔️artemisinín ✔️cordyceps ✔️ shilajit ✔️ tulsi ✔️ ganoderma (reishi)

prejsť na článok

Ako podporiť imunitu? Toto sú naše overené tipy!

Imunitný systém je pre každého človeka veľmi špecifický. Odlišuje sa na základe viacerých faktorov. Imunita je totiž ovplyvnená vonkajšími, ale aj vnútornými vplyvmi. Na to, aby ste si svoj imunitný systém posilnili, budete potrebovať The post Ako podpori

prejsť na článok

Zázvorový shot

Ako si udržať silnú imunitu počas sychravého počasia a zimy? 

prejsť na článok

Ako posiľniť imunitu v jesennom období?

Na posiľnenie imunity pomáha: ✔️ vitamín D ✔️ zinok ✔️ kurkumín ✔️cordyceps ✔️ reishi ✔️artemisinín ✔️ vitamín C ✔️ laserové ožarovanie krvi

prejsť na článok

Máte oslabenú imunitu?

Naša imunita dostáva zabrať počas celého roka, ale zvlášť v zimných mesiacoch, keď trávime malé času vonku. Práve u nás nájdete účinné prípravky pre posilnenie imunity celej rodiny. Predstavíme Vám najdôležitejšie látky pre silný imunitný systém. 

prejsť na článok