Ako možno pracovať s príbehom? (Magdaléna Poppelková)

Ako možno pracovať s príbehom? Ako pootvoriť kanál vlastnej fantázii?Spisovateľka Diana Mašlejová spolu s editorkou vydavateľstva Albatros –Magdalénou Poppelkovou vo workshope naživo vytvárajú príbeh, pričomMagdalénka prezrádza množstvo tajomstiev užitočných pre budúcichspisovateľov. The post Ako možno pracovať s príbehom? (Magdaléna Poppelková) appeared first on CÍNOVÝ VOJAČIK.

prejsť na článok

Editorka detských kníh (Magdaléna Poppelková)

Magdaléna Poppelková je editorkou detských kníh. To znamená, že texty vyberá, hodnotí, ale aj opravuje a koriguje. Čo musí spĺňať kvalitná rozprávka, čo jej nesmie chýbať, a ako sa vyhnúť spisovateľským prešľapom? Prezradila v besede s Dianou Mašlejovou. 

prejsť na článok

Kalifornské vína s príbehom F. F. COPPOLA WINERY

Keď sa v roku 1975 slávny režisér Francis Ford Coppola so svojou ženou Eleonorou vybrali do Napa Valley, ani vo sne ich nenapadlo, že raz budú vlastniť vinárstvo. Po nakrútení úspešného filmu Krstný otec 2 sa rozhodli kúpiť si malý víkendový domček v údol

prejsť na článok

Media Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý má zmysel pre prácu s číslami (Excel) a už ho nebaví pracovať na účtovníckej, administratívnej alebo inej pozícii a zaujíma sa o reklamné médiá a chce pracovať v jednej z najúspešnejších mediálnych agentúr na svete.

prejsť na článok

Skladník/skladníčka - expedícia balíkov (aj brigáda na celé leto)

Pozícia je vhodná pre manuálne zručného skladníka/skladníčku, ktorý/á nechce pracovať na zmeny v priemyselných parkoch a cestovať mimo Malaciek, prípadne ako letná brigáda pre vysokoškolských študentov, ktorí budú môcť pracovať aj v septembri.

prejsť na článok

Peter Bič Project

Peter Bič Projekt Najkrajší koncert v najkrajšej MČ V SOBOTU SA TEŠÍME NA Peter Bič Project NA ST

prejsť na článok