... ako moja rodina ❤

poznali sme MAMU s veľkým srdcom. Mala aj krásneho modrookého SYNA, ktorého zákerná choroba pripútala v poslednom období na lôžko. S láskou sa o neho starala. Štyri roky sme jej so starostlivosťou pomáhali. Stala sa našou súčasťou ... jej úsmev, ktorý hladí, jej citlivosť a ochota pomáhať.

prejsť na článok

Žena moja tu si

Glupocinky.sk Žena moja tu si Žena moja tu si Leží Sulík na smrteľnej posteli, ledva dýcha a z posledných síl suchým hlasom rozpráva: „ Žena moja tu si ??“ Žena : Príspevok Žena moja tu si je zobrazený ako prvý na Glupocinky.sk.

prejsť na článok

Poslanci rokujú o sociálnych zákonov, Sme rodina chce vyššie dôchodky aj pre rodičov policajtov

Skupina poslancov Sme rodina zase pripravila návrh, podľa ktorého majú mať nárok na rodičovský príspevok k dôchodku aj rodičia profesionálnych vojakov a policajtov

prejsť na článok

To jediné mi chýba, veľmi chýba . . .

„Šťastná rodina je ten najkrajší Boží dar. Podobá sa naladenej lýre - každá struna vydáva iný tón, a predsa spolu vytvárajú krásnu harmóniu. (Božena Němcová) Ponúkame rodinám našich pacientov i v čase pandémie a zákazu návštev možnosť byť si na blízku..

prejsť na článok

Zomrel dlhoročný fotograf TASR Štefan Puškáš

Vo veku 73 rokov zomrel dlhoročný fotograf Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) Štefan Puškáš. Pre TASR to potvrdila jeho blízka rodina.

prejsť na článok

Členovia britskej kráľovskej rodiny zverejnili rozdielne vianočné blahoželania (FOTO)

Členovia britskej kráľovskej rodiny predstavili obrázky svojich tohtoročných vianočných prianí. Zatiaľ čo kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla sa rozhodli pre fotografiu z tohtoročného korunovačného dňa, následník trónu princ William a jeho rodina zvol

prejsť na článok