Ako funguje klimatizácia s tepelným čerpadlom?

Predstavte si, že klimatizácia nemusí byť len sezónny pomocník do domácnosti. Dnešné klimatizácie majú okrem chladenia mnoho užitočných funkcií. Jednou z nich je aj vykurovanie...

prejsť na článok

Ceny energií idú dole.

Výborná správa pre domácnosti, ktoré vykurujú s tepelným čerpadlom! Úrad pre reguláciu sieťových odvetví schválil nový cenník o cenách elektriny pre domácnosti na rok 2014. ECO DOM (DD6) Dvojpásmová sadzba pre odberné miesta s tepelným čerpadlom Sadzba

prejsť na článok

Tepelné čerpadlo

Každý byt je vykurovaný vlastným tepelným čerpadlom. Náklady na kúrenie tak máte pod kontrolou, pričom využívate najčistejšiu energiu s dokonalým ovládaním. Príspevok Tepelné čerpadlo je zobrazený ako prvý na Podvysoká.

prejsť na článok

Koľko energie spotrebuje klimatizácia?

Nie je tajomstvom, že klimatizácia patrí medzi energeticky náročnejšie spotrebiče. Avšak, účty za elektrinu nemusia rásť, pokiaľ sa naučíte ju vhodne používať.

prejsť na článok

Klimatizácia v domácnosti: Kam ju umiestniť?

Klimatizácia vám zaistí príjemný vzduch bez alergénov, baktérií i vírusov, v zime zas dokáže dopriať teplo. Kam modernú klimatizačnú jednotku umiestniť?

prejsť na článok

Ani v zime nezabúdajte na pravidelný servis klimatizácie

Klimatizácia, rovnako ako každé iné technické zariadenie, si zaslúži pravidelnú údržbu. Vďaka nej máte istotu, že funguje efektívne a ekonomicky, jednoducho, že robí presne to, čo má.

prejsť na článok