Ako ďalej s pripájaním nových zdrojov? Manažéri SEPS vysvetľovali

Z kapacít, ktoré SEPS uvoľnila vlani a predvlani, je nainštalovaných 0,35 %. S ministerstvom, regulátorom a distribučkami chce preto SEPS zmeniť podmienky. Príspevok Ako ďalej s pripájaním nových zdrojov? Manažéri SEPS vysvetľovali je zobrazený ako prvý na ATA Green.

prejsť na článok

Štátna SEPS ukázala výsledky za rok 2022. Časť zisku rozpustia v nižšej cene elektriny

Zisk spoločnosti medziročne výrazne stúpol, je to za tým účtovná operácia spojená s dcérskou spoločnosťou OKTE. Príspevok Štátna SEPS ukázala výsledky za rok 2022. Časť zisku rozpustia v nižšej cene elektriny je zobrazený ako prvý na ATA Green.

prejsť na článok

Podiel obnoviteľných zdrojov dosiahol 22,90 %

Na základe podkladov od OKTE, a. s. a SEPS, a.s., ÚRSO konštatuje že v roku 2022 sa z OZE vyrobilo 6 162 781 MWh elektrickej energie, čo na celkovej výrobe elektriny v SR v roku 2022 (26 915 884 MWh) predstavovalo podiel 22,90 %. Vysoké ceny energií zvýši

prejsť na článok

Využitie správnych zdrojov

Príspevok Využitie správnych zdrojov zobrazený najskôr prepriemysel.sk.

prejsť na článok

Presťahovali sme sa.

Od dnes nájdete našu predajňu v nových priestoroch na adrese Sacherova ulica č. 1707, Želiezovce. Je to pár metrov ďalej od našej pôvodnej predajne.

prejsť na článok

Zateplenie striech zefektívni investíciu do fotovoltiky

Na využívanie obnoviteľných zdrojov energie vrátane solárnych panelov bude od leta k dispozícii takmer miliarda eur z európskych zdrojov. Ak je motiváciou žiadateľa aj úspora energie, AVMI odporúča rodinný dom najprv zatepliť. Viac aj s konkrétnymi prepoč

prejsť na článok