Ako čo najlepšie a najefektívnejšie zariadiť svoj štartovací byt

Väčšina mladých ľudí, ktorí sa chystajú vyletieť z rodného hniezda, má vo výhľade jednoizbový byt alebo garsónku. Tí šťastnejší si ich rovno kupujú, ostatní sú vďační The post Ako čo najlepšie a najefektívnejšie zariadiť svoj štartovací byt appeared first on ByvanieAZahrada.sk.

prejsť na článok

5 tipov, ako zariadiť obývačku pod šikmou strechou

Obývačka v podkroví nie je dnes ničím nezvyčajným. Zariadiť ju môže byť však o niečo komplikovanejšie pre zošikmené steny a trámy. Tu je pár základných tipov, ktoré sa osvedčili v praxi.

prejsť na článok

AO Budapest City s až 2 deťmi do 17 rokov zdarma - ideálny štartovací bod priamo v centre

Cena: 79 €AO Budapest City s až 2 deťmi do 17 rokov zdarma - ideálny štartovací bod priamo v centre

prejsť na článok

Konferenčná miestnosť

Ako zariadiť miesto na obchodné stretnutie? Pandemické časy zmenili tvár kancelárskych priestorov. Konferenčná miestnosť dnes už nie je len miestom na dôležité obchodné rokovania, ale aj miestnosťou vhodnou na rýchle telekonferencie a stretnutia spoločens

prejsť na článok

Apple iMac 2015 5K 27

ňiMac 27” 2015 model 5k 1TB disk plus 32Gb ssd startovaci 2gb graficka karta krasny obraz 5K .Nainstalovany OS Monterey. Predaj na fakturu vratane DPH.Vcene klavesnica a mys 790 € Príspevok Apple iMac 2015 5K 27 je zobrazený ako prvý na iKomis.sk.

prejsť na článok

Urban jungle, príroda u Vás doma

Už ste niekedy počuli pojem „Urban Jungle“? Tento lákavý trend je v poslednej dobe veľmi obľúbený, je inšpirovaný prírodou a vyznačuje sa hlavne množstvom rastlín a zelene. Prinášame niekoľko tipov a nápadov, ako si váš byt či dom zariadiť v tomto štýle.

prejsť na článok