Ako aplikovať nálepky a vodolepky na nechty - rýchla a efektívna manikúra

Nálepky a vodolepky na nechty sú skvelým riešením ako dosiahnuť jednoduché a zároveň efektné zdobenie. Každá manikúra sa vďaka nim stane ešte veľkolepejšou a originálnejšou. Ak máte prehľad o najhorúcejších trendoch tejto sezóny, určite ste si všimli, že nálepky na nechty sú hitom manikúry. Vôbec nás to neprekvapuje – nielenže skvele vyzerajú, ale aj ľahko sa aplikujú.

prejsť na článok

Video návod: Zdobenie nechtov vodovými nálepkami - Ako použiť vodolepky na nechty

Vodové nálepky predstavujú jednoduchý a rýchly spôsob zdobenia nechtov. Na ich aplikáciu nie sú potrebné žiadne profesionálne schopnosti. Postačí vám len nádobka, voda a pinzeta. Pomocou vodných nálepiek vytvoríte krásne nechty rôznych motívov, ktoré sú n

prejsť na článok

Video návod: Zdobenie nechtov nálepkami - Ako správne aplikovať nálepky na nechty

Samolepiace nálepky na zdobenie umelých alebo prírodných nechtov patria medzi najjednoduchšie spôsoby zdobnia nechtov. Nálepky môžeme používať na zdobenie gélových nechtov, na gél lak, polygél, akryl ale aj na klasické laky na nechty.

prejsť na článok

Japonská manikúra P.SHINE

Ak Vás trápia štiepavé, lámavé či ryhované nechty, je najvyšší čas vyskúšať japonskú manikúru. Pri jej pravidelnej aplikácii udržiava nechty zdravé, lesklé a hydratované. Pri japonskej manikúre sa nanáša na necht glazúra, ktorá ho chráni a vyživuje. V prv

prejsť na článok

Komiksové nechty

Nechty v štýle Comic nails alebo komiksové nechty nie sú nič iné ako kreslená manikúra priamo z komiksu. Pozrite sa ako urobiť manikúru v tomto bláznivom, komiksovom štýle.

prejsť na článok

Francuzská manikúra. Rady ako si ju aplikovat doma.

Francúzska manikúra je zaručene najobľúbenejším štýlom prírodných a gélových nechtov. Klasické a elegantné prevedenie, ktoré pravdepodobne nikdy nezostarne.Je moderné v každom ročnom období.

prejsť na článok