Aké štyri slová vám prvé napadnú v súvislosti s manželstvom?

Je rozhodnuté! Ďakujeme Vám za Vaše tipy. Tešíme sa na zvestovanie, zamerané na manželstvo, s témami: Prekvapujúca láska Miloš Masarik 30. 1. 2022 o 10:00 Dvaja viac ako dva krát jedna? Manželstvo ako spoločná cesta Miloš Masarik 6. 2. 2022 o 10:00 Túžba, sex a zdržanlivosť Ben Uhrin 13. 2. 2022 o 10:00Dôverné priateľstvo Ed Rumbold 20. 2. 2022 o 10:00 Kázne budete môcť sledovať online tu: MANŽELSKÉ ASOCIÁCIE, prípadne nás navštíviť osobne na: Horná strieborná 5, Banská Bystrica. Pre viac info píšte na: [email protected] alebo volajte na: 0915 266 365.

prejsť na článok

Miesto činu

Zaujímajú vás kriminálne príbehy? Jeden taký sa odohral v našej kreatívnej dielni DVE SLOVÁ. Museli sme ju preto dočasne uzavrieť. A tak vznikla poviedka s názvom Miesto činu. Obsahuje slová, ktoré zadali naši poviedkári, na základe predloženého obrázka (

prejsť na článok

Ohnivá vandrovka

Cítite tú síru? Prečítajte si poviedku o Ohnivej vandrovke z dielne DVE SLOVÁ a dozviete sa, ako dopadlo naše Diabolské vajce. Príspevok Ohnivá vandrovka je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

O čom je Be Able

Be able. Dve slová a hovoria tak veľa. Tieto anglické slová v sebe nesú obrovskú silu a mnohoraké významy. Zachytiť ich plný význam v slovenčine asi nedokážem. Vyjadrujú to, čo spája rôzne témy, o ktorých píšem - silu v nás. The post O čom je Be Able appe

prejsť na článok

Labyrint života

Už ste niekedy blúdili? Ľuďom sa to stáva bežne. Prečítajte si nasledujúcu poviedku a pochopíte, prečo to tak je. Nech sa páči, „Labyrint života“ z dieľne DVE SLOVÁ. Príspevok Labyrint života je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Mýtus o programátoroch

Storytelling z dielne DVE SLOVÁ: Mýtus o programátoroch Príspevok Mýtus o programátoroch je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok