Akcia na prostriedky do ostrekovačov

Mrazivé počasie pokračuje, na zmiernenie sme sa rozhodli zaradiť akciu na prostriedky do ostrekovačov čelných skiel pre našich zákazníkov.

prejsť na článok

Jarná akcia

Prišiel mráz a sneženie? Pripravili sme pre Vás akciu na prostriedky do ostrekovačov čelných skiel a nemrznúcich zmesí do chladičov vozidiel.

prejsť na článok

Jesenná akcia

Nadväzujeme na úspešnú akciu z minulosti - na mesiac október a november sme pre Vás pripravili jesennú akciu na prostriedky do ostrekovačov čelných skiel. Pripravte sa s nami na zimu a jazdite bezpečne.

prejsť na článok

AKCIA! Autoservis

Milí naši zákazníci, máme tu pre Vás akciu na mesiac APRÍL. Pri každom servisnom úkone Vám dolejeme vodu do ostrekovačov zdarma. Akcia platí do 31.06.2020 Tešíme sa na Vašu návštevu... Zaregistrujte sa na našej web stránke https://autodopravasamo.sk a vyu

prejsť na článok

Motorový olej a iné kvapaliny najkvalitnejšie a najlacnejšie iba na 123-olej.sk!

Potrebujete akútne vymeniť motorový olej vo Vašom automobile, chladiacu kvapalinu, kvapalinu do ostrekovačov alebo iné príslušenstvo? Nakupujte tieto nevyhnutnosti cez internet! V dnešnej dobe sa cez internet dá nakúpiť už naozaj všetko, na čo si spomenie

prejsť na článok

Akcia Graphenová fólia

Akcia Graphenová fólia 80W/m2 šírka 50 cm. Cena 8,80 €/m2 pri odbere nad 1000 m2. The post Akcia Graphenová fólia appeared first on Elektrické kúrenie InterClima.

prejsť na článok