Ak sa spravíte príliš skoro?

V skutočnosti, hovorí sa, Tí, ktorím to trvá, budú potrestaný životom , . Prečo toľko ľuďom príde ejakulácia rýchlejšie, než by očakávali? Stalo sa to žene niekedy? Ako trápne je, že ste hotový príliš skoro?

prejsť na článok

POZOR: Tvoj Windows čelí vážnemu riziku. Je potrebný upgrade, takto ho spravíte len za 6 €!

POZOR: Hrozí veľké riziko. Tvoj Windows prestal dostávať dôležité aktualizácie. Nový pritom dočasne môžeš získať len za 6 €! The post POZOR: Tvoj Windows čelí vážnemu riziku. Je potrebný upgrade, takto ho spravíte len za 6 €! appeared first on AndroidPort

prejsť na článok

Mythos MY: Najlepšie profesionálne mlynčeky na kávu pre rok 2023

Kvalitný mlynček na espresso je pre kaviareň rovnako dôležitý ako kávovar alebo barista - jednoducho sa bez neho nezaobídete. Ako si však vybrať ten správny? Dnes vám predstavím mlynčeky Victoria Arduino, s ktorými ťažko spravíte chybu.

prejsť na článok

Zrazený

Lekár pozerá pacientove zlomeniny a pýta sa: - Auto? - Áno. - Asi príliš rýchlo jazdíte. - Nie, príliš pomaly chodím.

prejsť na článok

Letel nízko

Zastaví policajt vodiča na BMW. Vypýta si doklady a vodič sa ho pýta: - Išiel som príliš rýchlo? - Nie, leteli ste príliš nízko!

prejsť na článok

Z čoho sa vyrábajú pneumatiky?

Prezúvame ich dvakrát za rok, ale príliš detailne sa nimi nezaoberáme. Stačí nám mať istotu, že ešte nie sú príliš opotrebované a vyhovujú požiadavkám bezpečnej jazdy. Nezaškodí nám však vedieť, čo za gumu to je, keď sa nám (takmer) zakaždým podarí prísť

prejsť na článok