Aj váš počítač nosí rúšku a je dostatočne chránený?

Bezpečnostné opatrenia a sociálny odstup, sú v súčasnosti témou každého dňa všade okolo nás. Na nosenie rúšok sme si už zvykli a pravdepodobne nás ich nosenie bude ešte dlho sprevádzať. Ale chránime sa dostatočne aj v digitálnom svete? Dbáme na bezpečnosť našich dát a on-line komunikácie? Časté mýty užívateľov o digitálnej bezpečnosti, sú napríklad tieto: Mýty užívateľov: Mám antivírusový program mne sa nemôže nič staťVyskakujú mi okná s reklamou, ja mám určite v počítači vírusMam zaheslovaný počítač, moje dáta sú v bezpečíZálohovať nepotrebujem, dávam si občas dáta na USB kľúč Toto samozrejme nestačí a preto sa odporúča prenechať bezpečnostné otázky na odborníkov, alebo ich aspoň s nimi konzultovať. Postup je veľmi jednoduchý. Postup práce keď prídeme k zákazníkovi: Zistíme zákazníkove potreby a na základe vstupného auditu zistíme ako fungujú procesyNavrhneme riešenie a vysvetlíme výhody a nevýhodyAk zákazník súhlasí realizujeme opatrenia Zákazníci si často nevedia predstaviť, aké opatrenia je možné vykonať. Preto prinášame najčastejšie z nich. 7 Najčastejších opatrení, ktoré realizujeme ako prvé: Konfigurácia hlavného routra z pohľadu bezpečnosti. Ak router neumožňuje komplexné nastavenia, meníme ho za novýOdobratie administrátorských oprávnení bežným užívateľomNastavenie pravidelného zálohovania dátOptimalizácia sieťovej infraštruktúryNastavenie mailových schránok, aby boli synchronizované na viacerých zariadeniach súčasneZlepšenie pokrytia WIFI signáluNastavenie vzdialeného prístupu do siete Ako máte zabezpečenú sieť alebo počítač vy? Napíšte nám do mailu cez náš kontaktný formulár alebo na Facebook. The post Aj váš počítač nosí rúšku a je dostatočne chránený? appeared first on IT one.

prejsť na článok

Niečo pre Gamerov

Ak je hranie počítačových hier vašou vášňou, obyčajný notebook, alebo počítač vám určite nebude stačiť. Na tento účel existujú na trhu špeciálne kúsky, takzvané herné počítače. V nasledujúcom článku sa pozrieme bližšie na dielo spoločnosti Acer. Acer P

prejsť na článok

Sú vaše ciele dostatočne SMART?

Každý máme v živote nejaké ciele. Menšie, väčšie, krátkodobé aj tie dlhodobejšie. Osobné či tie firemné. Zamysleli ste sa ale niekedy, prečo nám však niektoré ciele fungujú a niektoré zasa nie? The post Sú vaše ciele dostatočne SMART? appeared first on JD

prejsť na článok

Chránené heslom: Otázky EK

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Otázky EK appeared first on medkom.

prejsť na článok

Chránené heslom: Otázky

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Otázky appeared first on medkom.

prejsť na článok

Chránené heslom: Marek

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Marek appeared first on RICON.sk.

prejsť na článok