AJ TVOJE 2% NÁM POMÔŽU POSTAVIŤ BIKEPARK HREŠNÁ !

Ahoj AJ TVOJE 2% NÁM POMÔŽU POSTAVIŤ BIKEPARK HREŠNÁ !Blíži sa obdobie, kedy každý z Vás vie pomôcť svojimi 2% urobiť okolie chaty Hrešná zónou oddychu a športu, ktorý je od jej vzniku neoddeliteľnou súčasťou. V roku 2023 plánujeme: Projektová a terénna príprava na vybudovanie BIKEPARKU HREŠNÁ vytvorenie nového interaktívneho náučného chodníka ku chate (od parkoviska pri ZOO) koncerty a kultúrne akcie workshopy na tému človek a les udržiavanie a úprava bežkárskych okruhovCHCEM DAROVAŤ 2% AKO NA TO ?1. Je potrebné, aby ste do 15. 2. 2023 požiadali svojho zamestnávateľa, o vykonanie ročného zúčtovania za rok 2022. Váš zamestnávateľ, ktorý je platiteľom dane, vykoná vaše ročné zúčtovanie a vystaví vám potvrdenie o zaplatení dane, ktoré spolu s vyplneným vyhlásením o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane, doručíte najneskôr do 30.4.2023 na Daňový úrad v mieste svojho bydliska .2. V prípade, že podávate daňové priznanie elektronicky, viete priamo vo formulári vybrať naše občianske združenie.TLAČIVÁ A MANUÁL NA ICH VYPLNENIE Tlačivo si viete stiahnuť tu : https://pfseform.financnasprava.sk//DP/form.527.htmlTlačivá v papierovej forme nájdete aj priamo u nás na chate , kde ich môžete rovno vyplniť a my ich odnesieme na daňový úrad za Vás. NIE STE SI ISTÍ, ČI VYPÍŠETE TLAČIVO SPRÁVNEV tom prípade ich môžete podpísané a NEVYPÍSANÉ spolu S POTVRDENÍM od zamestnávateľa doniesť k nám na chatu a my sa postaráme o správne vyplnenie a doručenie na daňový úrad. STE Z INÉHO MESTA, A CHCETE NÁS PODPORIŤ VAŠIMI 2%? Dbajte na správne vyplnenie kolóniek. Ak by ste si aj tak nevedeli poradiť, neváhajte a kontaktujte nás na emailovej adrese [email protected] kde vám s radosťou pomôžeme tlačivo správne vyplniť alebo telefonicky na čísle 0915319736.Link ako postupovať pri poukázaní 2% z dane: https://www.slovensko.sk//zivo/_ako-poukazat-2-z-dani/Vopred ďakujeme za každé 2% poukázané nášmu OZ. The post AJ TVOJE 2% NÁM POMÔŽU POSTAVIŤ BIKEPARK HREŠNÁ ! appeared first on Chata Hrešná.

prejsť na článok

1.Máj a 8.Máj

V nedeľu (1.5.) a (8.5.) bude chata Hrešná otvorená od 10:00 do 20:00 The post 1.Máj a 8.Máj appeared first on Chata Hrešná.

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas veľkonočných sviatkov

Počas veľkonočných sviatkov bude chata Hrešná otvorená od 6.4.2023 do 11.4.2023 od 10:00 do 20:00 . Prajeme Vám príjemné veľkonočné sviatky . The post Otváracie hodiny počas veľkonočných sviatkov appe

prejsť na článok

Jesenné prázdniny

Otváracie hodiny počas jesenných prázdnin a Sviatku všetkých svätých The post Jesenné prázdniny appeared first on Chata Hrešná.

prejsť na článok

Otváracie hodiny 1.5.a 8.5.2023

The post Otváracie hodiny 1.5.a 8.5.2023 appeared first on Chata Hrešná.

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas jarných prázdnin

The post Otváracie hodiny počas jarných prázdnin appeared first on Chata Hrešná.

prejsť na článok