Aj táto sezóna bude u nás live

Síce nás postihla koronakríza a zrušila nám minimálne prvú polovicu sezóny, tak od momentu kedy znovu šport nabehne do starých kolají tak sa vraciame medzi vás aj my. Mali sme rezervované viaceré priame prenosy z vašich súťaží na tento rok, ktorých termíny sa budú buď presúvať alebo dokonca rušiť. Aj preto vás vyzývame aby ste nás v prípade návratu súťaží kontaktovali s novým termínom, na základe ktorého odpálime najlepší priamy prenos aj z vašej súťaže. Samozrejmosťou je prednosť pre tých, ktorí na nás vsadili už začiatkom roka, voľných termínov však je ešte dostatok. The post Aj táto sezóna bude u nás live appeared first on HasičskýŠport.sk.

prejsť na článok

Zimná sezóna začína 3.12.2022

Zimná sezóna 2022-23 Rezervujte si pobyt zimnú sezónu od 100€ / noc (Apartmán 2+ family pri obsadení 2 osobami a pri pobyte na min. 3 noci). Ceny sú dynamické a v priebehu sezóny sa menia, preto rezervujte čím skôr. Tešíme sa na Vašu návštevu!  

prejsť na článok

EQUUS bude aj na blížiacej sa výstave v Nemecku - FORST LIVE

Lesné traktory EQUUS sa zúčastnia výstavy FORST LIVE v Nemecku od 29.4. do 1.5.2022.

prejsť na článok

Kolekcia Nebá na Fashion LIVE! 2021

Fotoreport z prehliadky na tohtoročnom Fashion LIVE!

prejsť na článok

Nová sezóna 2023 je tu

Príspevok Nová sezóna 2023 je tu je zobrazený ako prvý na Auto RC Trnava.

prejsť na článok

Sezona 2017 začíná!!!

Co frčí? Přece dřevěné sluneční brýle! Máme naskladněno a vybere si každý. Naše brýle sluší a ještě chrání kvalitní polarizací tvé oči. Příspěvek Sezona 2017 začíná!!! pochází z DAWOOD

prejsť na článok