Ahoj/Szia covergirl: Adrienn

Najobľúbenejší čas v roku je tu zas a to si zaslúži parádnu oslavu! Tak sme sa jednoznačne pri decembrovom fotení do AhojSzia rozhodli pre vianočnú tematiku. Modelkou pre decembrové vianočné číslo mesačníka Ahojszia sa stala Adrienn. Priestor na fotenie poskytla predajňa nábytku a showroom Drevona nábytok Komárno a o krásne kúsky oblečenia sa opäť postaral obchod s luxusným spodným prádlom Charme. Určite si pozrite aj ďalšie galérie v kategórii Komerčné fotografie a portréty. Ak sa vám zapáčila táto galéria fotiek, alebo by ste sa radi so mnou a ostatnými sledovateľmi podelili o váš názor, zanechajte komentár na spodnej časti tejto stránky. Ak máte záujem o nafotenie portrétov alebo komerčných fotografií smelo ma kontaktujte! Moje kontaktné informácie nájdete na stránke Kontakt. The post Ahoj/Szia covergirl: Adrienn appeared first on KRISTIÁN MARKO PHOTOGRAPHY / www.marko-foto.sk.

prejsť na článok

Ahoj/Szia covergirl: Barby

The post Ahoj/Szia covergirl: Barby appeared first on KRISTIÁN MARKO PHOTOGRAPHY / www.marko-foto.sk.

prejsť na článok

Ahoj/Szia covergirl: Kinga

The post Ahoj/Szia covergirl: Kinga appeared first on KRISTIÁN MARKO PHOTOGRAPHY / www.marko-foto.sk.

prejsť na článok

Ahoj/Szia covergirl: Lisa Maria

The post Ahoj/Szia covergirl: Lisa Maria appeared first on KRISTIÁN MARKO PHOTOGRAPHY / www.marko-foto.sk.

prejsť na článok

Ahoj/Szia covergirl: Denisa

Novembrové fotenie pre magazín Ahojszia prebehlo v netradičnom štýle. Denisa, najnovšie dievča z titulky si zapózovala v najnovšej kolekcii spodnej bielizne od Charme. Priestor na fotenie nám ponúkol penzión Hotel Bow Garden v Komárne. Určite si pozrite a

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on mataja.sk. The post Ahoj svet! appeared first on mataja.sk.

prejsť na článok