Advent a Vianoce 2022

Ani tento rok sme nezabudli na Vás modelárov a pripravili sme pre Vás niekoľko prekvapení. Prvé si už rozbaľujete niekoľko dní v podobe modelov z adventného kalendára. Tento rok sme už od januára postupne pripravovali 25 modelov európskych ťahačov od konca 60 rokov až po absolútne novinky európskych ciest. Snažili sme sa vybrať zaujímavé a pre niektorých aj exotické značky z východnej aj západnej európy ako Roman Diesel, Sisu, Pegaso, Iveco, Tatra a mnoho ďalších. Okrem modelov FDS model nájdete aj jeden Bucobox. Na Vianoce sme si pripravili ďalšie prekvapenie v podobe vianočných modelov, ktoré si budete môcť zdarma stiahnuť. Prvým je Mack Granite Bronto Skylift F230RPX hasičskej jednotky mesta Toronto v Kanade, svojím rozsahom a počtom dielov patrí k najnáročnejším modelom. Druhým modelom je Mack Granite Dramis D55T, sklápač určený do lomov. Tak ako je zvykom, aj tento rok sme pre Vás pripravili Vianočné limitky a to celkovo tri. Prvým je model Tatra 148 KHA s nadstavbou Rosenbauer tak, ako slúži na letisku v Poprade. Druhým modelom je Tatra Force 4x4 s nadstavbou Rosenbauer, ktorý je určený pre hasičské vojenské jednotky Bundeswehr a posledným modelom je súprava Tatra Force CNS určená pre doplňovanie paliva leteckej techniky. Tieto modely môžete získať troma spôsobmi: - prvým je, že nám na náš email zašlete fotografie celkovo 15 papierových modelov, ktoré ste zlepili tento rok - druhým spôsobom je podpora web stránky ľubovoľnou finančnou čiastkou - modely taktiež zašleme modelárom, ktorí sa zapojili do súťaže o naj model roka 2022 a umiestnili sa na prvých troch miestach. Prajeme Vám všetkým, nech ste kdekoľvek na svete, pokojné a šťastné Vianočné sviatky. Nech tieto Vianoce sú lepšie, ako tie minulé.

prejsť na článok

Advent day Český Brod / 3D Video projection

Advent day - Český Brod / 3D Video projection Príspevok Advent day Český Brod / 3D Video projection zobrazený najskôr 3apes - Your Best Choice For Event !.

prejsť na článok

Čarovné Vianoce

Dovoľme si veriť na zázraky, dovoľme si zažívať zázraky. Zázračné Vianoce! Príspevok Čarovné Vianoce je zobrazený ako prvý na Organic Pilates Studio.

prejsť na článok

Vianočný veniec na dvere s korálkovými ozdobami

Advent je za dverami a treba si tie dvere tematicky ozdobiť vianočným venčekom. Ja si vytváram každý rok veniec sama a tento rok som sa rozhodla, že si ozdobičky vyrobím z korálikov. A tak vám ukážem, ako na to.

prejsť na článok

Advent a Vianoce 2023

Znovu nám po roku zaklopal advent na dvere, tento rok sme sa pre Vás snažili pripraviť niekoľko prekvapení. Pripravili sme pre Vás Adventný kalendár, ktorý sa tohto roku zameriava na vozidlá Nascar a Trans Am pretekov od cca 60-tych rokov po koniec 80-t

prejsť na článok

Vianoce.

Vianoce. Drahý Bože, chcela by som sa opýtať, aký postoj máme zaujať k Vianociam. Máme ich ignorovať, alebo sláviť? Ak sláviť, tak akým spôsobom? Pýtam sa, lebo Ťa nechcem uraziť nesprávnym konaním počas tohto obdobia. Za odpoveď zo srdca ďakujem Tebe, pa

prejsť na článok