Aby rozbaľovanie bolo radosť

Stane sa, že vám príde objednaný tovar a vy ešte musíte rozmýšľať ako ho zabaliť. U nás máte objednaný tovar už aj zabalený a môžete ho rovno darovať. Snažíme sa, aby boli šperky zabalené originálne. Prídu vám v krabičke s milou kartičkou. Na kartičke bude odkaz pre ňu. Čo tam bude je vecou náhody . Ale bude to povzbudenie. Na krabičke je logo FEMALE, ktoré už samo o sebe hovorí, že je tam niečo špeciálne pre ŽENU.

prejsť na článok

Súťaž RADOSŤ V KUCHYNI s Kváskovaním

Aj vy môžete zažiť radosť v kuchyni  Zapojte sa do súťaže zakúpením NOVINKY stolového kalendára Kváskovanie 2024 alebo ktorejkoľvek tlačenej knihy Kváskovanie a možno PRVÝKRÁT V ŽIVOTE VYHRÁTE niektorú z nasledujúcich 50 SKVELÝCH CIEN: SÚŤAŽ S KALENDÁROM

prejsť na článok

Pozlátené strieborné súpravy ako ideálny darček

Pozlátená súprava je krásnym darčekom, ktorý rozžiari oči každej ženy. Navyše jej urobí radosť hneď dvakrát či trikrát. Z akých druhov pozlátených súprav môžete vyberať?

prejsť na článok

Strieborné šperkové súpravy sú krásnym darčekom

Strieborná súprava zo striebra 925 je ideálnym darčekom. Urobí totiž radosť hneď dvakrát či trikrát a každá žena takýto dar náležite ocenia. Z akých druhov strieborných súprav môžete vyberať?

prejsť na článok

Nestihli ste darček? Skúste šekovú knižku pre potešenie

Ak ste nestihli zabezpečiť pre vašu polovičku originálny darček, skúste si ho pripraviť s nami. Tento darček poteší muža i ženu a je plný originálnych nápadov, ako urobiť druhému radosť. 

prejsť na článok

Náš prvý Veselý týždeň rozdávali sme darčeky!

Navštívil si nás v týždni od 20. do 26. júna? Ak áno, tak v tom prípade ti určite neunikla ďalšia skvelá akcia v krčmách New Chicago. Aj napriek tomu, že bol ešte iba jún, u nás sme už mali Vianoce. A boli veru veselé! Pripravili sme pre našich zákazníkov

prejsť na článok