VÝSLEDKY FUTBALOVÝCH ZÁPASOV

III. liga Bratislava – 10. kolo ŠK Báhoň - PŠC Pezinok 1 : 1 (1 : 1) Gól Pezinok: Vanta PŠC Pezinok sa po 10. kole nachádza v tabuľke na 5. mieste.

prejsť na článok

Veľké Ludince zdolali Nové Zámky, v okresnom derby Levice zvíťazili v Kozárovciach

OKRES LEVICE 19. marca 2023 - V okresných a krajských futbalových súťažiach sa odohralo ďalšie jarné kolo. V 3. lige TJ Družstevník Veľké Ludince zdolali doma FKM Nové Zámky, v okresnom derby Majstrovstiev regiónu - IV. lige Meva ZsFZ FK Slovan Levice zví

prejsť na článok

16:25 Čo hovorí na výsledky amerických volieb slovenská vláda a poslanci? Fico, Bugár, Kaliňák,...

16:25 Čo hovorí na výsledky amerických volieb slovenská vláda a poslanci? Fico, Bugár, Kaliňák, Blaha, Poliačik, Lajčák a ďalší reagujú na víťazstvo Donalda Trumpa.

prejsť na článok

Kožanovú potešili výkony mladej Lopušanovej, Slovenkám podľa nej pomohla aj prehra s Japonkami

Slovenské hokejové reprezentantky majú za sebou druhý medzinárodný turnaj pod vedením fínskeho trénera Arta Sieppiho, na ktorom nastúpili aj proti účastníkom najvyššej kategórie majstrovstiev sveta. Na februárovom Turnaji piatich krajín v maďarskej Budape

prejsť na článok

Voľby 2024: Volebné miestnosti sa zatvorili, očakávajú sa veľmi tesné výsledky. Kandidáti sú už v centrálach.

Volebné miestnosti sa zatvorili. The post Voľby 2024: Volebné miestnosti sa zatvorili, očakávajú sa veľmi tesné výsledky. Kandidáti sú už v centrálach. appeared first on Slobodný vysielač.

prejsť na článok