6 vecí, ktoré si nevedia vynachváliť majitelia tabletov

Tablet predstavuje ideálne zariadenie medzi smartfónom a klasickým počítačom. Z tohto dôvodu ho väčšina ľudí príliš nevyužije, pretože v bežnom živote si jeho funkcie rozložia práve do spomínaných dvoch zariadení. Tablety sú však extrémne praktickým pomocníkom v niektorých povolaniach alebo situáciách. Využijete ich aj vy?

prejsť na článok

Apple zrejme predstaví novú Magic Mouse aďalšie príslušenstvo sUSB-C portom

Prechod na USB-C konektor sa nedotkol iba mobilov a tabletov. Týka sa aj príslušenstva, ktoré k nim Apple predáva. A tak, ako sme sa dočkali predstavenia novej Apple Pencil s USB-C konektorom, sa o pár dní môžeme dočkať predstavenia novej Magic Mouse.

prejsť na článok

Ako urobiť podnikateľský plán

Zo série MANUÁL NA PODNIKANIE (Na čo všetko myslieť, než sa pustíte do vlastného biznisu) Čas čítania: 6 minút K začiatku podnikania (ale aj k jeho priebehu, pokiaľ chcete veci robiť profesionálne), patrí podnikateľský plán, nazývaný krátko aj biznisplán.

prejsť na článok

Počet nehôd elektrických kolobežiek desaťnásobne vzrástol, od januára musia mať PZP

Za posledných päť rokov počet nehôd elektrických kolobežiek desaťnásobne vzrástol. Od januára budúceho roka už musia mať ich majitelia uzatvorené povinné zmluvné poistenie (PZP). Upozornila na to poisťovňa Uniqa.

prejsť na článok

5 vecí, na ktoré by si mali dávať pozor ľudia, ktorí odišli od svedkov

Ľudia, ktorí odišli od Jehovových svedkov, sa so svojou skúsenosťou vyrovnávajú rôzne. Niektorí lepšie a rýchlejšie, iní horšie a dlhšie. V dnešnom článku sa pozrieme na 5 vecí, The post 5 vecí, na ktoré by si mali dávať pozor ľudia, ktorí odišli od svedk

prejsť na článok

Grafické tablety

V súčasnosti je na trhu obrovské množstvo grafických tabletov, niektoré dobré, iné lepšie a nejeden drahý. Keď ešte vezmeme, že ide o nelacnú investíciu, každý z nás vie, že je čas na prieskum. V tomto článku sme zhromaždili všetko potrebné na to, aby sme

prejsť na článok