5 vecí, ktoré vám o životnom poistení nepovie každý poradca

V kontakte so životným poistením je dnes skoro každý. Či je to podnikateľ, lekár, vedec alebo manuálne pracujúci človek a je úplne jedno v akej oblasti pracuje. Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú životné poistenie, tak čítajte ďalej.

prejsť na článok

Oplatí sa garantované zhodnotenie v životnom poistení?

Sporenie cez garantované poistenie je drahé a navyše s nízkym zhodnotením. Ak chcete mať garantované zhodnotenie v životnom poistení, tak sa musíte uspokojiť s garanciou straty. Ináč to nazvať nemôžem. Garantované poistenie sa týka hlavne kapitálového živ

prejsť na článok

7 vecí, ktoré by ste mali vedieť pred uzavretím životnej poistky

Byť kvalitne poistený a platiť čo najmenej. To je pri poistení najčastejšia požiadavka ľudí, ktorí za mnou prichádzajú. Poisťovne dnes ponúkajú širokú škálu rôznych životných poistiek. Ako si však vybrať správnu životnú poistku, aby ste boli kvalitne pois

prejsť na článok

LEGISLATÍVA: Novela zákona o sociálnom poistení

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR predložilo do medzirezortného pripomienkového konania návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o sociálnom poistení.

prejsť na článok

Ako riešiť poistnú udalosť v životnom poistení

Máte životné poistenie a chcete nahlásiť poistnú udalosť? Každá poisťovňa má svoje vlastné pravidlá. V tomto článku zhrniem zopár bodov, ktoré sú pre väčšinu poisťovní spoločné.

prejsť na článok

Ako sa zdaňujú výnosy a plnenie v životnom poistení?

Máte poistné plnenie? Končí Vám životné poistenie alebo sa ho chystáte zrušiť? Prečítajte si kedy ste povinný zaplatiť daň a kedy naopak nemusíte.

prejsť na článok