5 trendov, ktoré definujú leto 2023

5 trendov, ktoré definujú leto 202331. máj 2023 #Fashion Zozbierali sme pre vás najväčšie letné módne trendy na rok 2023, ktoré si  v nasledujúcom období zamilujete! Športové čelenky Elastické čelenky zo začiatku minulého storočia sa vrátili. TikTok miluje štýl týchto jednoduchých (a zvyčajne dosť lacných) čeleniek tak, že si pomocou nich vpredu zhrniete všetky vlasy dozadu, zatiaľ čo zvyšok vlasov necháte rozpustený. zdroj Jednoduché biele tielko Váš šatník na teplé počasie nie je kompletný bez dokonalého bieleho tielka, ktoré môžete prehodiť cez dlhé džínsové sukne a obliecť si k nemu naskladané zlaté šperky. zdroj ,,Ako malá morská víla Prijmite svoju vnútornú Ariel, keď budete čakať na film ,,Mala morská víla, ktorá vyjde toto leto, s plážovými tkanými taškami, dúhovými šupinami pripomínajúcimi trblietky a doplnkami z mušlí. Tento trend je ideálny na plážové párty alebo fotenie pri bazéne s najlepšími kamarátkami. zdroj Ľahký ako vzduch Splňte si svoje detské sny a staňte sa vílou, keď ste vyrástli so šifónovými tankami, volánovými lemami a gázovými blúzkami. Skombinujte ich so svojimi obľúbenými vyšívanými braletkami a zažite skutočne éterické chvíle. zdroj Priesvitné šaty a efekt nahého tela Vezmite si príklad z celebrít, ktoré sa nevedia nabažiť trendu nahých šiat s priesvitnými materiálmi, ktoré pohodlne umožňujú extra cirkuláciu vzduchu počas horúcich a vlhkých letných dní. Ak trávite deň na pláži, môžete ich dokonca navrstviť na bikiny. zdroj < späťShare this...FacebookPinterestTwitterLinkedin Hodnotenie článku: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it. #FashionFilmová Barbie prišla do kín vo veľkom štýle! #BeautyTOP 3 kozmetické trendy, ktoré si nesmiete nechať ujsť! #FashionTOP 3 trendy leta 2023Načítať dalšie Príspevok 5 trendov, ktoré definujú leto 2023 zobrazený najskôr TV fashion.

prejsť na článok

TOP 3 trendy leta 2023

TOP 3 trendy leta 202313. júl 2023 #Fashion Leto je v plnom prúde a vy stále nemáte prehľad o t

prejsť na článok

Béžová kabelka 5 modelov, ktoré budú trendy v roku 2023

S vývojom módnych trendov sa béžová kabelka stáva nadčasovým a univerzálnym doplnkom, ktorý doplní každý outfit. V roku 2023 sa tento klasický kúsok dostáva do popredia vďaka celému radu štýlových a trendových modelov. Klasická elegancia: Béžová kabelka b

prejsť na článok

Ktoré značky sú trendy toto leto

Letná sezóna sa nám nezadržateľne blíži a s ňou aj nové trendy, ktoré ovládnu leto. Prémiové značky ako Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein či Michael Kors ovládli túto jar a toto leto bude rozhodne patriť týmto skvelým značkám.

prejsť na článok

TOP VÝBER FOTOGRAFIÍ – LETO 2023

Leto a teplé dni sa pomaličky míňajú, deti sa chystajú do školských lavíc a to je skvelá príležitosť obhliadnuť sa za letnými zážitkami a podujatiami. Letné mesiace v Novejši sú bohaté na rôzne pravidelné podujatia a výnimočné projekty. Zažili sme spol

prejsť na článok

Odyseácky splav Dobrohošť 2023

Aj keď sa nám leto blíži ku koncu, aj prázdniny Read more The post Odyseácky splav Dobrohošť 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok