5 tipov, ktorými na Valentína potešíte svoju polovičku, ale aj seba.

Čokoláda a kytica voňavých ruží sú darčekom, akému neodolá žiadna žena. Čím však na Valentína potešiť muža? Nemusí to byť len valentínska večera. Stavte pokojne na praktickosť. Valentínske darčeky pre muža dokážu poriadne potrápiť. Preto sa nechajte inšpirovať, toto sú naše tipy. Valentínske prekvapenie, ktoré skutočne využije Nie je nič sympatickejšie ako muž, ktorý sa nebojí varenia. Ak takého máte doma aj vy, dobre viete, že v kuchyni sa so základným vybavením už nezaobíde. Prekvapte svojho gurmána darčekom, ktorý využije počas celého roka. Na elektrickom grile môže predviesť svoje majstrovstvo a pripraviť domáce hamburgre, mäso, ryby či zeleninu. Potešte ho vopred a gril využijete možno už pri príprave valentínskej večere. Poriadok je základ Čím sú veci drobnejšie, tým väčší neporiadok narobia. Platí to aj pri ženských šminkách či šperkoch. Prekvapte svoju nežnejšiu polovičku elegantným organizérom alebo šperkovnicou. Ak jej takýto pomocníci nechýbajú, možno by ocenila pravú ruku do kuchyne. Tou je jednoznačne teplovzdušná fritéza, ktorá hravo pripraví hranolky, mäso, ryby, zeleninu a pri troške kreativity aj nejaký ten koláč. Darček, ktorý využijete obaja Športu a pohybu nebude nikdy dosť. Najmä nie v dnešnej dobe ubolených chrbtov. Ak tento problém trápi vás alebo vašu polovičku, investujte na Valentína do zdravia. Zriaďte si domácu posilňovňu. Nemala by vám v nej chýbať kvalitná fitlopta, základné činky a na intenzívny kardio tréning stepper alebo stacionárny bicykel. Zdroj: Elements.envato.com A ako vlastne vznikol Valentín? Sviatok svätého Valentína má svoj pôvod v talianskom Ríme. Kňaz Valentín nerešpektoval niekdajšie cisárove nariadenia, ktorý zakázal sobáše mladých párov. Do manželstva mohli vstúpiť len tí, ktorí neboli vhodní pre vojenské povolanie. Valentín, napriek upozorneniam zo strany úradov, v tajnosti sobášil mladých ľudí, za čo ho neskôr väznili a mučili palicovaním. Sviatok svätého Valentína, ako ho poznáme dnes, je najmä o romantike. Ak sa nechystáte na valentínsky pobyt, spríjemnite si večer doma. Okrem dobrej večere poteší každého aj kvalitná masáž, ktorú ocenia ako ženy, tak aj muži. Všetko pre starostlivosť o telo vrátane masážnych pomocníkov nájdete tu. The post 5 tipov, ktorými na Valentína potešíte svoju polovičku, ale aj seba. appeared first on Prevadzkaren.sk.

prejsť na článok

Valentín 14.2.2023

Na Sv. Valentína tradične prijímatelia pripravili valentínske pozdravy, ktorými obdarúvali prítomných. O zábavu sa postaral a hudobne sprevádzal ISR Stanislav Capcara.

prejsť na článok

Sviatok Valentína

Dnes je sviatok Valentína, milujem Ťa ako pohár vína.

prejsť na článok

Sexi spodná bielizeň pre ženy a mužov

Hľadáte nejaký darček, čím by ste potešili Vašu polovičku a zároveň i seba? Erotická spodná bielizeň tento účel určite splní. V našom e-shope lussy.sk a lussy.cz si na svoje prídu ženy, ale aj páni. Čo konkrétne v našom obchode nájdete?

prejsť na článok

Valentínske trojchodové menu

Príslovie, že láska prechádza žalúdkom, má určite svoj význam. Dobré jedlo je jedným zo spôsobov, ako niekomu ukázať, že vám na ňom záleží. Pri príležitosti blížiaceho sa Valentína sme pre vás pripravili tip na trojchodové menu, s ktorým môžete prekvapiť

prejsť na článok

Tip na valentínsky darček? Prinášame vám hneď niekoľko

Rozmýšľate nad ideálnym darčekom pre partnera na sviatok Valentína? Prinášame vám pár tipov, ktoré zaručene potešia vašu polovičku a neskončia zapadajúce prachom ako plyšový medvedík so srdiečkom. Láska ide cez žalúdok Darček, ktorý sa

prejsť na článok