5 tipov ako si zútulniť byt v novostavbe

„Domov, sladký domov.“ To je to, čo nás všetkých spája. Avšak cítiť sa útulne v prázdnej novostavbe je zo začiatku asi nemožné. „Zabývanie“ a taký ten ozajstný pocit domova chvíľu trvá. Ako to urýchliť? Zútulnite si váš byt či dom tým, čo máte radi, čo vás vystihuje. Či už patríte do skupiny ľudí, ktorí preferujú minimalizmus alebo nie, dávajte pozor! Naše nasledujúce tipy vás jednoznačne chytia za srdce. Je len na vás, do akého štýlu ich prevediete. Knižné kráľovstvo Ako prvý tip sme zvolili hneď zostra – knihy a knižnice. Možno si poviete, že nie ste literárne tipy, avšak pamätajte na to, že dobrá kniha nikdy nie je zlá. Že knihu si môžete uložiť ako poklad a s radosťou ju nájsť napríklad pri Covide 58. Ale nie, teraz vážne. Najrôznejšie obalové dizajny skvelo zútulnia nejednu izbu. A videli ste už knižnice v tvare stromov? Ak nie, googlite! 2. Plagáty po stenách Obrazy striedajú fotky, no a dnes fotky striedajú postery. Že ste o tom nepočuli? Nevadí. Postery sú zarámované plagáty, ktoré vkusne dotvoria dizajn miestnosti. Ak ste zruční v grafických programoch, môžete si ich navrhnúť sami, jednoducho vytlačiť a zavesiť kam sa to hodí. Pokiaľ nie, na internete existuje obrovské množstvo inšpirácie. Stačí mať oči otvorené a hľadieť tým správnym smerom. 3. Dizajn pri okneČi už máte slnečné alebo tmavšie bývanie, závesy treba! Je len na vás, aký tip si vyberiete. Malá a svetlá záclonka? Dlhý a tmavý záves? Nedá sa povedať, ktorá možnosť je správna. Záleží od miestnosti, svetla aj nábytku. Koniec koncov však látka pri okne zabezpečí teplejší pocit domova, pretože podvedome pôsobí izolačne. Čo vám v konečnom dôsledku prinesie pocit bezpečia. 4. Zebra na zemi Momentálne sa do módy dostávajú aj veľké, akoby starodávne koberce. Ak sa vám táto možnosť vôbec nepozdáva, vyskúšajte siahnuť po malých koberčekoch. Opticky vám spoja miestnosť s nábytkom. A čo je najlepšie? Fantázii sa medze nekladú! Dolaďte si napríklad „zebrový“ koberec k bielej skrinke, biely koberec k hnedému stolíku a podobne. Ihneď uvidíte, ako sa vaša nálada zmení. 5. Oáza v obyvačke Ešte ste nepodľahli kvetinovému šialenstvu? To je chyba! Podľa rôznych výskumov sa zistilo, že kvety pomáhajú pohlcovať elektrosmog, jedovaté toxíny a celkovo pôsobia upokojujúco. To je predsa zdraviu prospešné! Avšak, všetko treba s mierou. Dávajte pozor, aby ste to s nimi neprehnali. Niektoré kvety totižto neobľubujú byť spolu. Okrem obývačky, si môžete dať niečo aj do kuchyne či na terasu. Najlepšie pažítku, žeruchu či malé rajčinky. A to je len začiatok. Bylinky všetkých druhov vám nielenže rozvoňajú domov, ale aj potešia chuťové poháriky. A preto, nezabudnite vsadiť na zelenú! Veríme, že sme vás našimi tipmi inšpirovali. Nebojte sa byť kreatívni a zútulniť si aj vašu novostavbu. Predsa len doma trávime príliš veľa času, tak si to vychutnajme naplno. Príspevok 5 tipov ako si zútulniť byt v novostavbe je zobrazený ako prvý na 1percent.

prejsť na článok

Na prenájom garsonka v novostavbe, Nová Dubnica

Ponúkame Vám so súhlasom majiteľa na prenájom čiastočne zariadenú garsonku v novostavbe v Novej Dubnici.Garsonka sa nachádza na prvom poschodí a má výmeru 33 m2. Garsonka dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprch. kútom a wc. presvetlenej

prejsť na článok

Na prenájom apartmánový byt v novostavbe Nová Dubnica

Ponúkame Vám so súhlasom majiteľa na prenájom čiastočne zariadený dvojizbový apartmánový byt v novostavbe v Novej Dubnici.Byt sa nachádza na prvom poschodí a má výmeru 35 m2. Byt dispozične pozostáva , presvetlenej izby s kuch. linkou, obyvač. stena a

prejsť na článok

Stylesa Nástěnné hodiny nalepovací silver ŠTRVORCE 3DS036 - 21,78 €

Vyber si farbu podľa seba! Prišiel čas zútulniť si svoje bývanie novými hodinami. Veľké nástenné 3D hodiny sú krásnou dekoráciou Vášho interiéru. Už nikdy nebudete meškať.

prejsť na článok

Na prenájom dvojizbový apartmánový byt v novostavbe

Ponúkame Vám so súhlasom majiteľa na prenájom zariadený dvojizbový apartmánový byt v novostavbe v Novej Dubnici.Byt sa nachádza na prvom poschodí a má výmeru 65 m2. Byt dispozične pozostáva z dvoch presvetlených iziem, ktoré majú každá toaletu so sprch.

prejsť na článok

7 + 1 tipov, ako „prepašovať“ colostrum deťom do jedla

Máme pre vás pár tipov, ako podať deťom colostrum, aby to nebol nepríjemný zážitok. Je nad slnko jasnejšie, že chcete pre ich zdravie to najlepšie. 

prejsť na článok