5 najdôležitejších produktov ak máte veľkého chlpáča s dlhou srsťou

Ak budete pravideľne používať týchto 5 výrobkov pri starostlivosti o dlhú hustú srsť svojho psa, odmenou bude krásna, zdravá a ľahko udržateľná srsť a spokojný pes i majiteľ.

prejsť na článok

Šampóny, ktoré rozvoňajú vašich chlpáčov

Vyberte si šampón z rady Smart Wash a prevoňajte svojho chlpáča. Ich vône sú diskrétne a nevtieravé.

prejsť na článok

Audiokniha: Nad slovami sv. Theodorosa Veľkého Asketika - 12,65 €

Zbierka duchovných textov svätého Theodorosa Veľkého nemá ambíciu byť učebnicou duchovného života, ktorá sa v rámci určitého systému dotýka každého jeho detailu. Predsa však tieto krátke texty prinášajú cennú inšpiráciu, ktorá dvíha človeka zo stavu ľahos

prejsť na článok

Bitcoin je v pluse 1 800% od veľkého pádu v roku 2020

Bitcoin v priebehu posledných 24 hodín predviedol krátky prudký prepad, ktorý však rýchlo zmazal. Aktuálne je opäť blízko nových maxím. The post Bitcoin je v pluse 1 800% od veľkého pádu v roku 2020 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Ako si poupratovať svoje finančné produkty a osobné financie

Nie je jedno aké finančné produkty máte a ako ich máte nastavené. To, čo bolo pre vás najvýhodnejšie pred niekoľkými rokmi, už teraz nemusí byť najlepšie. Raz za čas sa vám možno oplatí spraviť si revíziu finančných produktov a prispôsobiť si ich aktuálne

prejsť na článok

Aké pripoistenia si vybrať do životného poistenia?

V životnom poistení máte možnosť výberu z veľkého množstva pripoistení. Nie všetky sú však pre každého človeka rovnako dôležité. Niektoré pripoistenia môžu byť pre niektorých ľudí dokonca zbytočné. Na základe čoho si teda vyberať?

prejsť na článok