4 triky na balenie, ktoré urýchlia expedíciu a ušetria náklady

Vychytávky našich skladníkov možno pomôžu aj vám. Ukážeme vám, ako zmenšiť veľké krabice a baliť ploché predmety rýchlosťou blesku.

prejsť na článok

Je ekologické balenie zároveň aj ekonomické?

Je ekologické balenie drahšie? Štúdie naznačujú, že to tak nemusí byť vždy. Pozreli sme sa na náklady spojené s ekologickým balením z pohľadu malých a stredných e-shopov.

prejsť na článok

Tajné triky bytových dizajnérov: Ako urobiť ešte krajším úplne bežný priestor?

Na to, aby ste mohli aplikovať rady interiérových dizajnérov, nepotrebujete bývať v luxusnom priestore s drahým zariadením. Ide to aj v úplne bežnom byte či dome. Vyžarovanie vášho The post Tajné triky bytových dizajnérov: Ako urobiť ešte krajším úplne be

prejsť na článok

Obmedzenie expedície: Sťahujeme sa do väčšieho

Od stredy 3. marca do stredy 10. marca 2021 kvôli sťahovaniu prerušíme expedíciu objednávok a uzavrieme centrálny sklad v Českej republike. Do odosielania sa ale znovu pustíme hneď ve štvrtok 11. marca.

prejsť na článok

Alobal nemusí byť iba na balenie desiaty. Zistite, na čo všetko sa dá použiť

Alobal zvykne mať vo svojej domácnosti takmer každý. Práve preto nám častokrát môže pomôcť nahradiť veci, ktoré akurát nemáme. Vedeli ste, že má okrem toho, The post Alobal nemusí byť iba na balenie desiaty. Zistite, na čo všetko sa dá použiť appeared fir

prejsť na článok

Brúsne papiere: Rozmery: 125 mm, Typ: P60, Balenie: 5 ks

Cena: 1 €Brúsne papiere: Rozmery: 125 mm, Typ: P60, Balenie: 5 ksBrúsne papiereRozmery: 125 mmTyp: P60Balenie: 5 ks

prejsť na článok