4 osvedčené kroky ako postupovať pri výbere životného poistenia

Máte životné poistenie? Ako ste sa s k nemu dopracovali? Slúži vám alebo len vytvára príjem poisťovni? V tomto článku ponúkam stručný návod ako postupovať pri výbere kvalitného životného poistenia za rozumnú cenu.

prejsť na článok

Uvažujete nad zrušením životného poistenia?

Uvažujete nad zrušením životného poistenia? Tak potom si rozhodne prečítajte tento článok, kde Vám poskytnem informácie ako postupovať a aké iné alternatívy máte.

prejsť na článok

Ako na životné poistenie v roku 2023, aby slúžilo vám a nie iba poisťovni

Životné poistenie môže slúžiť aj vám a môže slúžiť len poisťovni. Práve preto nie je jedno, aké životné poistenie máte uzatvorené a ako ho máte nastavené. Je veľmi podstatné, aby ste si dali záležať hlavne pri výbere životného poistenia a jeho vhodnom nas

prejsť na článok

Postup pri uzatváraní havarijného poistenia

Plánujete si uzatvoriť havarijné poistenie na svoje auto? Prečítajte si, čo Vás všetko čaká a ako by ste mali postupovať, aby ste získali kvalitné poistenie za rozumnú cenu.

prejsť na článok

Čo je bankopoistenie?

Bankopoistenie, alebo jednoducho poistenie splácania úveru, je forma zabezpečenia úveru v banke, ktorá ho poskytla. Na rozdiel od životného poistenia je však v prípade poistnej udalosti (napr. smrť, invalidita alebo práceneschopnosť), plnenie z poistenia

prejsť na článok

Aké pripoistenia si vybrať do životného poistenia?

V životnom poistení máte možnosť výberu z veľkého množstva pripoistení. Nie všetky sú však pre každého človeka rovnako dôležité. Niektoré pripoistenia môžu byť pre niektorých ľudí dokonca zbytočné. Na základe čoho si teda vyberať?

prejsť na článok