3 postrehy z Reshoperu, o ktorých musíte vedieť

Alebo výber toho najzaujímavejšieho, na čo ste sa nás v stánku pýtali.

prejsť na článok

Sťahovanie bez stresu: čo si postrážiť, kedy začať a čo musíte vedieť

Sťahovanie nemusí byť nočná mora. Pomôže troška plánovania, začať s predstihom 4 týždňov a vybrať si správne krabice na sťahovanie a ďalšie obaly. Náš článok vás sťahovaním bezpečne prevedie.

prejsť na článok

Ako odolný je ratanový záhradný nábytok?

Ak si kupujete úplne nový ratanový záhradný nábytok, možno vás bude zaujímať, aká bude jeho odolnosť a ako dlho by mal vydržať. Koniec koncov, do svojho záhradného nábytku ste investovali, takže musíte vedieť, čo robiť, aby ste ho zachovali čo najdlhšie.

prejsť na článok

Lacné riešenia builderov webových stránok: Výhody a nevýhody, ktoré musíte vedieť

Ako sa dostať k kvalitnému webu bez veľkých nákladov? Toto je otázka, ktorú si kladie mnoho spoločností. Jednou z možností sú lacné riešenia builderov webových stránok, ktoré umožňujú ľuďom vytvoriť si web sami, bez potreby skúseného web developera a diza

prejsť na článok

Na čo si musíte dať pozor pri prenájme pôdy

http://hnporadna.hnonline.sk/clanky/1018397-na-co-nesmiete-zabudat-pri-prenajme-pody The post Na čo si musíte dať pozor pri prenájme pôdy first appeared on Ing. Ján Rusinko - GEODET.

prejsť na článok

Elektrické kolobežky a PZP. Musíte uzatvoriť poistenie?

Európska únia pripravila pre používanie elektrických kolobežiek nové pravidlá. Tie začnú platiť od januára 2024. Ich predmetom je povinné zmluvné poistenie (PZP), ktoré poznáme napríklad zo sveta automobilov alebo motocyklov. Elektrické kolobežky a PZP sa

prejsť na článok