2023 Raj s bazénom: Vila Kambel v Chorvátsku

Raj s bazénom: Vila Kambel v Chorvátsku sa nachádza na pobreží Jadranského mora v Dalmácii, iba päťdesiat metrov od mora. Ide o prvotriedny letný dom s tromi podlažiami, vlastným vyhrievaným bazénom, lodžiou, strešnou terasou s vírivkou a barom a tromi spálňami s fantastickým panoramatickým výhľadom na azúrovo modré more Jadranu a ostrovy pri Dalmátskom pobreží. Veľké presklené steny je možné otvoriť na terasu, ktorá pozýva k odpočinku s lehátkami. Okná systému GEALAN S 9000 zo sľudy GEALAN-acrylcolor® zodpovedajú luxusnému nároku vily. Hostia si užívajú súkromie tohto domu; pritom sú len pár minút od mesta Kaštela, ktoré láka promenádami, barmi, kaviarňami a stredomorskou atmosférou. Vila sa nachádza presne medzi mestami Split a Trogir, ktorých historické pamiatky sú na zozname svetového dedičstva UNESCO. Fotograf: Koridor27 The post 2023 Raj s bazénom: Vila Kambel v Chorvátsku first appeared on okna-dvere.sk.

prejsť na článok

Ako si otvoriť bankový účet v Chorvátsku

Kúpili ste si nehnuteľnosť v Chorvátsku a potrebujete pre bežné platby si založiť účet v banke? Proces nie je zložitý a v banke vybavíte všetko pomerne rýchlo. Na otvorenie bankového účtu pre cudzincov v Chorvátsku budete potrebovať vydané vlastné číslo

prejsť na článok

Vila Kamila - Terchová

Na internetový portál Firmy Žilina bol pridaný Penzión Vila Kamila - Terchová, ktorý Vám ponúka ubytovanie v krásnom prostredí Malej Fatry.

prejsť na článok

Zrubová vila v Terchovej

Zrubová vila v Terchovej pre 12-16 ubytovaných Architektonická štúdia zrubovej stavby 6 km od Terchovej s výhľadom na Rozsutec.

prejsť na článok

Prečo potrebujem OIB v Chorvátsku?

Pokiaľ ste sa rozhodli pre kúpu nehnuteľnosti v Chorvátsku pre prípravu všetkých zmlúv, zaplatenie rezervačného poplatku, zaplatenie daní, alebo zavedenie účtu v banke budete potrebovať vybaviť si takzvané číslo OIB. OIB je skratka pre „Osobni Identifikac

prejsť na článok

Rekonštrukcia penziónu Anna Vila, Sad A. Kmeťa, Piešťany

The post Rekonštrukcia penziónu Anna Vila, Sad A. Kmeťa, Piešťany appeared first on Raving.

prejsť na článok